בורקס גבינה כחולה ופקאן

קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בורקס

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
  3. מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
  4. מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
  5. מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
  6. אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 24 מנות
קלוריות 69.2 קק״ל 1660.7 קק״ל
פחמימות 1.8 גרם 43.2 גרם
שומן 5.9 גרם 142.7 גרם
נתרן 85.9 מ״ג 2062.2 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 59.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.5 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 47.2 גרם
כולסטרול 17.9 מ״ג 430.2 מ״ג
סידן 42.5 מ״ג 1019.4 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 6.6 מ״ג
אשלגן 30.9 מ״ג 742.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 9.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה (1)

Avatar