בורקס מלאווח עם קשקבל

בורקס מלאווח פריך וזהוב מבצק מוכן במילוי תפוחי אדמה וגבינת קשקבל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים. מוסיפים את הביצה ומגרדים פנימה את הקשקבל.
  4. מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן וחוצים לשניים (מרכיבים כל בורקס מחצי מלאווח).
  5. שמים כף של המלית בצד אחד של 1/2 המלאווח ומקפלים לשניים.
  6. מהדקים את השוליים בעזרת שיני המזלג, כדי שהם לא ייפתחו באפייה. מסדרים על גבי התבנית, אופים 25 דקות להשחמה ומגישים.

הערות

  • אם רוצים, טובלים את הבורקסים לפני האפייה בקערה עם שומשום, לקישוט

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 298.5 קק״ל 3581.9 קק״ל
פחמימות 24.0 גרם 288.5 גרם
שומן 15.7 גרם 188.5 גרם
נתרן 466.7 מ״ג 5600.0 מ״ג
חלבון 9.6 גרם 115.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 9.1 גרם 109.1 גרם
כולסטרול 42.2 מ״ג 506.1 מ״ג
סידן 164.8 מ״ג 1977.2 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 65.0 מ״ג 779.8 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 13.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody