בורקס פיצה מהיר מבצק עלים

איך מתקתקים ארוחת ערב לכל המשפחה ב-15 דקות? מכינים בורקס פיצה בקלי קלות ובמהירות עם המון גבינות איכותיות שנמסות בתנור
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מגרדים את הגבינות הקשות בפומפייה. פורסים את הזיתים.
  4. חותכים את הבצק למלבן ומורחים רוטב הפיצה.
  5. מפזרים את הגבינות והזיתים ופורסים את המלבן לרצועות.
  6. מגלגלים כל רצועה לשבלול ומניחים בתבנית.
  7. אופים את המאפה כ-25-30 דקות, או עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 219.9 קק״ל 2199.0 קק״ל
פחמימות 5.5 גרם 55.2 גרם
שומן 16.8 גרם 168.3 גרם
נתרן 854.5 מ״ג 8544.6 מ״ג
חלבון 11.6 גרם 115.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 7.2 גרם 72.0 גרם
כולסטרול 32.0 מ״ג 320.0 מ״ג
סידן 321.8 מ״ג 3218.4 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 99.2 מ״ג 992.4 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 14.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody