שושני מאפה שמרים מושלמים עם גבינת שמנת וצ’ילי חריף

מאפה שמרים מבצק נהדר עם גבינת שמנת איכותית והרבה צ'ילי חריף! לא לוותר על הגשת המאפה עם אקסטרה גבינת שמנת - לא תרצו להפסיק לטבול!
מאפה שמרים מבצק נהדר עם גבינת שמנת איכותית והרבה צ'ילי חריף! לא לוותר על הגשת המאפה עם אקסטרה גבינת שמנת - לא תרצו להפסיק לטבול!
  • שיר אשכנזי
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.4 קק״ל 4524.0 קק״ל
    פחמימות 48.6 גרם 486.4 גרם
    שומן 25.1 גרם 250.9 גרם
    נתרן 178.3 מ״ג 1783.1 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 77.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 64.4 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 118.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 62.6 מ״ג 625.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.4 קק״ל 4524.0 קק״ל
    פחמימות 48.6 גרם 486.4 גרם
    שומן 25.1 גרם 250.9 גרם
    נתרן 178.3 מ״ג 1783.1 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 77.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 64.4 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 118.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 62.6 מ״ג 625.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור

לקראת סופ”ש, במיוחד בחודשי סתיו וחורף, תמיד טוב להתארגן על מאפה שמרים כלשהו שיחמם את האווירה בבית. קבלו מתכון של מאפה שושני שמרים מלוח נהדר במילוי גבינת שמנת קרמית במיוחד ופלפל צ’ילי חריף שמוסיף קיק מושלם לכל ביס.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק שמרים

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר את המים, השמרים והסוכר ומשאירים ל-10 דקות. מוסיפים את הקמח, השמן והביצה ולשים בעזרת וו לישה כ-5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-8 דקות נוספות לבצק מאוד דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת היטב, מכסים ומתפיחים כשעה.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. פותחים את הבצק על משטח עבודה בעזרת ידיים משומנות למלבן, מורחים בגבינת השמנת ומפזרים את הצ׳ילי החריף. מגלגלים לרולדה הדוקה וחותכים ל-10 פרוסות.
  5. מניחים את השושנים בתבנית עגולה עם קערה קטנה באמצע (עמידה לחום) ואופים 25-35 דקות להזהבה יפה.
  6. מוציאים את המאפה מהתנור ומברישים בשמן זית. מומלץ להגיש עם גבינת שמנת נוספת וצ׳ילי חריף מעל.
שושני גבינת שמנת2
מאפה שמרים עם גבינת שמנת וצ’ילי חריף. צילום: שיר אשכנזי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר או לשים תוספת אחרת שאוהבים – בצל ירוק קצוץ, שבבי צ’ילי יבש…

      Avatar
      רעות ....

      סליחה השאלה כפולה, תודה על המענה הזריז

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות