ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד

ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
  4. מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
  5. בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
  6. אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
  7. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  8. בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 60 מנות
קלוריות 105.6 קק״ל 6333.5 קק״ל
פחמימות 16.2 גרם 973.4 גרם
שומן 3.6 גרם 213.8 גרם
נתרן 52.0 מ״ג 3121.2 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 105.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 33.0 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 45.5 גרם
כולסטרול 16.9 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 8.7 מ״ג 520.7 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 25.6 מ״ג
אשלגן 52.1 מ״ג 3124.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 17.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody