ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד

ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.0 קק״ל 5699.1 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 804.7 גרם
    שומן 3.7 גרם 224.6 גרם
    נתרן 41.2 מ״ג 2473.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 45.7 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 533.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 52.6 מ״ג 3156.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.0 קק״ל 5699.1 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 804.7 גרם
    שומן 3.7 גרם 224.6 גרם
    נתרן 41.2 מ״ג 2473.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 45.7 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 533.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 52.6 מ״ג 3156.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
  4. מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
  5. בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
  6. אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
  7. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  8. בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    סילבי

    מה עם שמן לעוגיות ביסקוטי מה הכמות לא רשום

      Avatar
      מערכת Foody

      לא צריך שמן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות