ביס אחד ותהפכו לנינג’ה: סלמון וירקות צלויים של שגב משה
משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 408.5 קק״ל 1634.0 קק״לפחמימות 13.2 גרם 52.9 גרםשומן 21.3 גרם 85.3 גרםנתרן 568.5 מ״ג 2274.0 מ״גחלבון 38.5 גרם 153.9 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 662.8 מ״ג 2651.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות409
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 408.5 קק״ל 1634.0 קק״לפחמימות 13.2 גרם 52.9 גרםשומן 21.3 גרם 85.3 גרםנתרן 568.5 מ״ג 2274.0 מ״גחלבון 38.5 גרם 153.9 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 662.8 מ״ג 2651.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 409 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
700 גרם פילה דג סלמון
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח גס
-
1/2 כרוב סגול בינוניפרוס
-
15 שעועית ירוקה טרייה בינוניות
-
1 לימון בינוניחתוך לפלחים
אופן הכנה
- מחממים נינג׳ה גריל על פעולת גריל במצב HIGH.
- מתבלים את הדגים במעט שמן ומלח וכאשר הגריל חם מכניסים את הדג על צד העור ואת הירקות החתוכים מניחים לצידו.
- סוגרים את הגריל ומבשלים במשך 10 דקות.
- מכינים סלסה צהובה: קוצצים דק דק דק פטרוזיליה טרייה, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם הפטרוזיליה שמן זית ולימון טרי.
- ממליחים מעט, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- כאשר הגריל מסיים את הפעולה, מוציאים מהגריל את הדג והירקות מניחים על צלחת גדולה מוסיפים רבעי לימון טריים, מעטרים בגבעול תימין ולסיום מתבלים בסלסה פלפלים צהובה.
אופן הכנה
- מחממים נינג׳ה גריל על פעולת גריל במצב HIGH.
- מתבלים את הדגים במעט שמן ומלח וכאשר הגריל חם מכניסים את הדג על צד העור ואת הירקות החתוכים מניחים לצידו.
- סוגרים את הגריל ומבשלים במשך 10 דקות.
- מכינים סלסה צהובה: קוצצים דק דק דק פטרוזיליה טרייה, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם הפטרוזיליה שמן זית ולימון טרי.
- ממליחים מעט, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- כאשר הגריל מסיים את הפעולה, מוציאים מהגריל את הדג והירקות מניחים על צלחת גדולה מוסיפים רבעי לימון טריים, מעטרים בגבעול תימין ולסיום מתבלים בסלסה פלפלים צהובה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
כמה מעלות בגריל?
לוחצים על פעולת גריל בנינג’ה.
תשובה סתמית של חוסר הבנה כמו מי שכתב את המתכון ..לנינגה גריל יש ארבע מצבים באופציה גרין
אלי שלום, ההנחיות במתכון תוקנו, תודה רבה
וואו נראה שיגעון ננסה את זה
בהצלחה! נשמח לשמוע איך יצא לך (: