באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ביס אחד ותהפכו לנינג’ה: סלמון וירקות צלויים של שגב משה

משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
  • משה שגב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.5 קק״ל 1634.0 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 52.9 גרם
    שומן 21.3 גרם 85.3 גרם
    נתרן 568.5 מ״ג 2274.0 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 153.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 662.8 מ״ג 2651.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.5 קק״ל 1634.0 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 52.9 גרם
    שומן 21.3 גרם 85.3 גרם
    נתרן 568.5 מ״ג 2274.0 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 153.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 662.8 מ״ג 2651.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלסה צהובה


אופן הכנה

  1. מחממים נינג׳ה גריל על פעולת גריל במצב HIGH.
  2. מתבלים את הדגים במעט שמן ומלח וכאשר הגריל חם מכניסים את הדג על צד העור ואת הירקות החתוכים מניחים לצידו.
  3. סוגרים את הגריל ומבשלים במשך 10 דקות.
  4. מכינים סלסה צהובה: קוצצים דק דק דק פטרוזיליה טרייה, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם הפטרוזיליה שמן זית ולימון טרי.
  5. ממליחים מעט, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. כאשר הגריל מסיים את הפעולה, מוציאים מהגריל את הדג והירקות מניחים על צלחת גדולה מוסיפים רבעי לימון טריים, מעטרים בגבעול תימין ולסיום מתבלים בסלסה פלפלים צהובה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביס אחד ותהפכו לנינג’ה: סלמון וירקות צלויים של שגב משה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לוחצים על פעולת גריל בנינג’ה.

      Avatar
      אלי

      תשובה סתמית של חוסר הבנה כמו מי שכתב את המתכון ..לנינגה גריל יש ארבע מצבים באופציה גרין

      Avatar
      מערכת Foody

      אלי שלום, ההנחיות במתכון תוקנו, תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      בהצלחה! נשמח לשמוע איך יצא לך (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות