<

ביס אחד ותהפכו לנינג’ה: סלמון וירקות צלויים של שגה משה

משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

סלסה צהובה

אופן הכנה

  1. מחממים נינג׳ה גריל על פעולת גריל.
  2. מתבלים את הדגים במעט שמן ומלח וכאשר הגריל חם מכניסים את הדג על צד העור ואת הירקות החתוכים מניחים לצידו.
  3. סוגרים את הגריל ומבשלים במשך 10 דקות.
  4. מכינים סלסה צהובה: קוצצים דק דק דק פטרוזיליה טרייה, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם הפטרוזיליה שמן זית ולימון טרי.
  5. ממליחים מעט, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. כאשר הגריל מסיים את הפעולה, מוציאים מהגריל את הדג והירקות מניחים על צלחת גדולה מוסיפים רבעי לימון טריים, מעטרים בגבעול תימין ולסיום מתבלים בסלסה פלפלים צהובה.

    סלמון שעועית ירוקה כרוב סגול וסלסה צהובה. צילום: משה שגב
    סלמון שעועית ירוקה כרוב סגול וסלסה צהובה. צילום: משה שגב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 413.8 קק״ל 1655.0 קק״ל
פחמימות 13.2 גרם 52.9 גרם
שומן 17.3 גרם 69.2 גרם
נתרן 699.7 מ״ג 2799.0 מ״ג
חלבון 47.6 גרם 190.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
סידן 142.6 מ״ג 570.4 מ״ג
ברזל 4.8 מ״ג 19.3 מ״ג
אשלגן 1263.1 מ״ג 5052.3 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      בהצלחה! נשמח לשמוע איך יצא לך (:

הצג עוד