ליאור משיח מציגה – בלונדיז מושלמים שלא תוכלו להפסיק לאכול!
- ליאור משיח
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5138.3 קק״ל 5138.3 קק״לפחמימות 675.0 גרם 675.0 גרםשומן 242.6 גרם 242.6 גרםנתרן 3789.4 מ״ג 3789.4 מ״גחלבון 63.5 גרם 63.5 גרםסיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרםשומן רווי 110.6 גרם 110.6 גרםכולסטרול 800.0 מ״ג 800.0 מ״גסידן 371.4 מ״ג 371.4 מ״גברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 1796.0 מ״ג 1796.0 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות5138
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5138.3 קק״ל 5138.3 קק״לפחמימות 675.0 גרם 675.0 גרםשומן 242.6 גרם 242.6 גרםנתרן 3789.4 מ״ג 3789.4 מ״גחלבון 63.5 גרם 63.5 גרםסיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרםשומן רווי 110.6 גרם 110.6 גרםכולסטרול 800.0 מ״ג 800.0 מ״גסידן 371.4 מ״ג 371.4 מ״גברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 1796.0 מ״ג 1796.0 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 5138 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
225 גרם מחמאה1 כוס
-
250 גרם סוכר חום1/4 1 כוס
-
100 גרם סוכר לבן1/2 כוס
-
2 ביצים L
-
1 חלמון L
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם קמח לבן1/4 2 כוסות
-
2 כפות שטוחות קורנפלור
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית מלח דק
-
150 גרם שוקולד מרירקוביות. 1 כוס
-
1 כפית מלח ים אטלנטילקישוט
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2. משמנים קלות תבנית בראוניז ומרפדים עם נייר אפייה.
3. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את המחמאה/בלובנד, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.
4. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממתינים להטמעה בין הוספה להוספה.
5. מוסיפים את תמצית הוניל.
6. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח.
7. מוסיפים את תערובת היבשים למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
8. מוציאים מהמיקסר, ומקפלים בעזרת לקקן או מרית חצי מכמות קוביות השוקולד לתוך התערובת.
9. משטחים את התערובת בתבנית הבראוניז.
10. מסדרים את שאר קוביות השוקולד על פני התערובת.
11. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-25-30 דקות עד שהבלונדיז משחימים מאוד וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
12. מוציאים את הבלונדיז מהתנור ומניחים להם להתקרר לטמפ’ חדר.
13. פורסים לריבועים, בוזקים מלח ים אטלנטי או מלח מאלדון מעל ומגישים.
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2. משמנים קלות תבנית בראוניז ומרפדים עם נייר אפייה.
3. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את המחמאה/בלובנד, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.
4. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממתינים להטמעה בין הוספה להוספה.
5. מוסיפים את תמצית הוניל.
6. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח.
7. מוסיפים את תערובת היבשים למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
8. מוציאים מהמיקסר, ומקפלים בעזרת לקקן או מרית חצי מכמות קוביות השוקולד לתוך התערובת.
9. משטחים את התערובת בתבנית הבראוניז.
10. מסדרים את שאר קוביות השוקולד על פני התערובת.
11. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-25-30 דקות עד שהבלונדיז משחימים מאוד וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
12. מוציאים את הבלונדיז מהתנור ומניחים להם להתקרר לטמפ’ חדר.
13. פורסים לריבועים, בוזקים מלח ים אטלנטי או מלח מאלדון מעל ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
באיזה כוס להשתמש? של כמה מ”ל?
היי יפה, כוס מדידה (240 מ”ל)