
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
-
225 גרם מחמאה1 כוס
-
250 גרם סוכר חום בהיר דמררה1/4 1 כוס
-
100 גרם סוכר לבן1/2 כוס
-
2 ביצים L
-
1 חלמון L
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם קמח לבן1/4 2 כוסות
-
2 כפות שטוחות קורנפלור
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית מלח דק
-
150 גרם שוקולד מרירקוביות. 1 כוס
-
1 כפית מלח ים אטלנטילקישוט
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2. משמנים קלות תבנית בראוניז ומרפדים עם נייר אפייה.
3. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את המחמאה/בלובנד, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.

4. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממתינים להטמעה בין הוספה להוספה.
5. מוסיפים את תמצית הוניל.
6. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח.
7. מוסיפים את תערובת היבשים למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה.

8. מוציאים מהמיקסר, ומקפלים בעזרת לקקן או מרית חצי מכמות קוביות השוקולד לתוך התערובת.
9. משטחים את התערובת בתבנית הבראוניז.
10. מסדרים את שאר קוביות השוקולד על פני התערובת.

11. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-25-30 דקות עד שהבלונדיז משחימים מאוד וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
12. מוציאים את הבלונדיז מהתנור ומניחים להם להתקרר לטמפ’ חדר.
13. פורסים לריבועים, בוזקים מלח ים אטלנטי או מלח מאלדון מעל ומגישים.

תגובות (0)