ליאור משיח מציגה – בלונדיז מושלמים שלא תוכלו להפסיק לאכול!

בלונדיז, האחות הבלונדינית של הבראוני אצלכם בבית על השיש וזה הכי טעים בעולם! ליאור משיח עם מתכון מתוק מתוק שימלא לכם את הלב!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2. משמנים קלות תבנית בראוניז ומרפדים עם נייר אפייה.
3. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את המחמאה/בלובנד, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.

מכינים בלונדיז. צילום: ליאור משיח
מכינים בלונדיז. צילום: ליאור משיח

4. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממתינים להטמעה בין הוספה להוספה.
5. מוסיפים את תמצית הוניל.
6. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח.
7. מוסיפים את תערובת היבשים למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה. צילום: ליאור משיח
מערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה. צילום: ליאור משיח

8. מוציאים מהמיקסר, ומקפלים בעזרת לקקן או מרית חצי מכמות קוביות השוקולד לתוך התערובת.
9. משטחים את התערובת בתבנית הבראוניז.
10. מסדרים את שאר קוביות השוקולד על פני התערובת.

משטחים את התערובת ומפזרים את קוביות השוקולד. צילום: ליאור משיח
משטחים את התערובת ומפזרים את שארית קוביות השוקולד. צילום: ליאור משיח

11. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-25-30 דקות עד שהבלונדיז משחימים מאוד וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
12. מוציאים את הבלונדיז מהתנור ומניחים להם להתקרר לטמפ’ חדר.
13. פורסים לריבועים, בוזקים מלח ים אטלנטי או מלח מאלדון מעל ומגישים.

פורסים לריבועים ונהנים! צילום: ליאור משיח
פורסים לריבועים ונהנים! צילום: ליאור משיח
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5107.5 קק״ל 5107.5 קק״ל
פחמימות 674.8 גרם 674.8 גרם
שומן 240.4 גרם 240.4 גרם
נתרן 3733.8 מ״ג 3733.8 מ״ג
חלבון 60.9 גרם 60.9 גרם
סיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרם
שומן רווי 110.0 גרם 110.0 גרם
כולסטרול 715.6 מ״ג 715.6 מ״ג
סידן 361.4 מ״ג 361.4 מ״ג
ברזל 17.8 מ״ג 17.8 מ״ג
אשלגן 1770.8 מ״ג 1770.8 מ״ג
אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar