-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.1 קק״ל 2244.5 קק״לפחמימות 54.2 גרם 325.4 גרםשומן 15.4 גרם 92.3 גרםנתרן 877.3 מ״ג 5263.6 מ״גחלבון 3.9 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 79.9 מ״ג 479.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 589.9 מ״ג 3539.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות374
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.1 קק״ל 2244.5 קק״לפחמימות 54.2 גרם 325.4 גרםשומן 15.4 גרם 92.3 גרםנתרן 877.3 מ״ג 5263.6 מ״גחלבון 3.9 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 79.9 מ״ג 479.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 589.9 מ״ג 3539.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 374 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצל
-
8 בצלים בינונייםקלופים וחרוצים עד המרכז
מילוי
-
2 כוסות אורז יסמיןמושרה במים שעה ומסונן
-
1/4 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה
-
1/4 צרור נענעקצוצה
-
1 גזר גדולמגורד דק
-
2 כפות חמוציות מיובשותקצוצות
-
2 כפות רכז רימונים
-
2 כפות סילאןטבעי
-
1/4 כוס מיץ לימוןמלימון אחד שלם
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 כפות שמן זית
רוטב
-
2 כפות רכז רימונים
-
3 כפות סילאןטבעי
-
1/4 כוס מיץ לימוןמלימון אחד שלם
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית כורכום
-
5 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הבצלים החרוצים. מבשלים כ-15-17 דקות. מסננים ומצננים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
- מפרידים את גלדי הבצל ומניחים כפית מלאה מילוי על כל גלד. מגלגלים ומניחים כשהסגירה כלפי מטה. ממשיכים כך עם השאר.
- מסדרים את כל הבצלים הממולאים בסיר ודואגים שיהיו צפופים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומוסיפים כ-2.5 כוסות מים רותחים. מערבבים היטב ויוצקים מעל הבצלים.
- מכסים בנייר אפייה טבעי סנו סושי רטוב ומעל רדיד אלומיניום. מביאים לרתיחה על הגז ומעבירים לתנור לשעה וחצי.
- מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום וצולים בתנור עד הזהבה קלה.
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הבצלים החרוצים. מבשלים כ-15-17 דקות. מסננים ומצננים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
- מפרידים את גלדי הבצל ומניחים כפית מלאה מילוי על כל גלד. מגלגלים ומניחים כשהסגירה כלפי מטה. ממשיכים כך עם השאר.
- מסדרים את כל הבצלים הממולאים בסיר ודואגים שיהיו צפופים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומוסיפים כ-2.5 כוסות מים רותחים. מערבבים היטב ויוצקים מעל הבצלים.
- מכסים בנייר אפייה טבעי סנו סושי רטוב ומעל רדיד אלומיניום. מביאים לרתיחה על הגז ומעבירים לתנור לשעה וחצי.
- מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום וצולים בתנור עד הזהבה קלה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר לבשל על הגז? במקום בתנור?
היי חנה, המתכון מיועד לבישול בתנור
רציתי לשאול בבקשה אם אני רוצה לעשות חצי מהכמות אז אני עושה בדיוק חצי מהכמויות של הרכיבים?
נכון, חצי מהמרכיבים