ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך

איך מצילים מאפים מתוקים ישנים? מכינים ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך - קינוח נימוח ומנחם בטעם של ילדות. אפשר להשתמש גם בפרוסות חלה ישנה
איך מצילים מאפים מתוקים ישנים? מכינים ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך - קינוח נימוח ומנחם בטעם של ילדות. אפשר להשתמש גם בפרוסות חלה ישנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.7 קק״ל 3940.1 קק״ל
    פחמימות 60.2 גרם 361.4 גרם
    שומן 45.1 גרם 270.7 גרם
    נתרן 394.3 מ״ג 2365.8 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 24.0 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 521.5 מ״ג 3128.8 מ״ג
    סידן 248.1 מ״ג 1488.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 345.8 מ״ג 2074.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.7 קק״ל 3940.1 קק״ל
    פחמימות 60.2 גרם 361.4 גרם
    שומן 45.1 גרם 270.7 גרם
    נתרן 394.3 מ״ג 2365.8 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 24.0 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 521.5 מ״ג 3128.8 מ״ג
    סידן 248.1 מ״ג 1488.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 345.8 מ״ג 2074.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ברד פודינג


אופן הכנה

  1. משמנים בחמאה את התבנית. מורחים את הקרואסונים בחמאה ומניחים בתבנית המשומנת.
  2. שמים את החלב בסיר ומחממים לסף רתיחה.
  3. מערבבים בקערה גדולה את שאר החומרים. עושים השוואת טמפרטורות: יוצקים מעט חלב חם לתערובת הביצים וטורפים, ומחזירים הכל לסיר תוך ערבוב. יוצקים את הבלילה לתבנית (הקרואסונים יצופו וזה בסדר). בשלב זה אפשר לאפות מיד או לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך הלילה עם צלחת קטנה מעל בתור משקולת.
  4. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  5. שמים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ליצירת סביבה עשירה באדים. אופים למשך כ-40 דקות, עד שהקרם זהוב ויציב כמעט לגמרי (עדיין מעט רוטט במרכז).
  6. מגישים חם עם סירופ מייפל.

הערות

  • אפשר גם להכין מקרואסונים קטנים או פרוסות עבות של חלה (עם או בלי הקרום - לפי הכיף שלכם).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות