בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות

בשר כתף עם פסטה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול זה שילוב מצוין! משה שגב מכין לכם ארוחה שלמה שכולם אוהבים: בשר בקר רך שאוכלים עם פסטה ברוטב אדום
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בשר

פסטה ברוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד. מפרידים את עליי הבזיליקום מהגבעולים. חותכים את נתח הבשר לחתיכות של כ-100 גרם.
  2. מכינים את הבשר: שמים את הבשר, יין, מים ומלח בסיר לחץ, סוגרים ומבשלים כ 90 דקות. משחררים את הקיטור ופותחים את הסיר. הבשר צריך להיות בצבע סגול כהה ומאוד רך. שומרים את נוזלי הבישול.
  3. מכינים את הרוטב: יוצקים את העגבניות לסיר רחב, מוסיפים שום ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות, מערבבים מדי פעם. פותחים את הסיר ומוסיפים תימין ואורגנו. מערבבים ומוסיפים את נוזלי בישול הבשר עד לקבלת רוטב עשיר בסמיכות רצויה.
  4. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
  5. מגישים עם עלי הבזיליקום.

הערות

  • ניתן לבשל את הבשר בסיר רגיל, זמן הבישול יתארך ל-3 שעות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1403.4 קק״ל 5613.8 קק״ל
פחמימות 145.2 גרם 580.6 גרם
שומן 23.5 גרם 94.2 גרם
נתרן 1726.9 מ״ג 6907.4 מ״ג
חלבון 108.6 גרם 434.4 גרם
סיבים תזונתיים 14.5 גרם 57.9 גרם
שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
כולסטרול 585.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
סידן 280.5 מ״ג 1122.0 מ״ג
ברזל 15.2 מ״ג 60.9 מ״ג
אשלגן 2171.4 מ״ג 8685.7 מ״ג
אבץ 18.7 מ״ג 75.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody