גבוה גבוה: מגדל פרנץ’ טוסט מופלא עם דבש וגלידה
מתכון מושלם להכנת פרנץ' טוסט מא' ועד ת'! לחם נפלא ואוורירי שטובלים בבלילה נהדרת, מטגנים ומגישים עם דבש איכותי, גלידה ופירות
מתכון מושלם להכנת פרנץ' טוסט מא' ועד ת'! לחם נפלא ואוורירי שטובלים בבלילה נהדרת, מטגנים ומגישים עם דבש איכותי, גלידה ופירות
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2151.5 קק״ל 4303.0 קק״לפחמימות 283.4 גרם 566.8 גרםשומן 83.0 גרם 166.0 גרםנתרן 4387.9 מ״ג 8775.8 מ״גחלבון 59.0 גרם 118.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרםשומן רווי 31.2 גרם 62.4 גרםכולסטרול 678.8 מ״ג 1357.5 מ״גסידן 230.4 מ״ג 460.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 396.5 מ״ג 793.0 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות ו-50 דק׳
-
קלוריות2152
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2151.5 קק״ל 4303.0 קק״לפחמימות 283.4 גרם 566.8 גרםשומן 83.0 גרם 166.0 גרםנתרן 4387.9 מ״ג 8775.8 מ״גחלבון 59.0 גרם 118.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרםשומן רווי 31.2 גרם 62.4 גרםכולסטרול 678.8 מ״ג 1357.5 מ״גסידן 230.4 מ״ג 460.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 396.5 מ״ג 793.0 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לא יאמינו לכם שהכנתם את הכל לבד! תפנקו את עצמכם במגדל פרנץ’ טוסט מפואר שמכינים מלחם חלה ביתי, טבול בבלילה מתקתקה וריחנית, מטוגן בדיוק במידה הנכונה ומוגש עם דבש טהור, גלידת וניל מרעננת ופירות העונה בדיוק לפי טעמכם.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-50 דק׳ | קלוריות 2152 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם חלה
-
3 1/2 כוסות קמח לחם
-
1 כף שמרים יבשים
-
1/2 כוס דבש טבעי
-
1 כף מלח דק
-
1/4 כוס שמן זית קלאסי
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1/2 כוס מים
שימון התבניות
הברשה
-
1 ביצה Mטרופה
בלילה
-
4 ביצים M
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 כף תמצית וניל
טיגון
-
2 כפות חמאה
אופן הכנה
- לשים את כל מרכיבי הבצק 5 דקות. מעבירים לקערה משומנת בתרסיס שמן זית, מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחלקים את הבצק לשתי תבניות לחם, מכסים ומתפיחים שוב כשעה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מברישים את הבצק בביצה ואופים 40 דקות. נותנים ללחם להתקרר מעט ופורסים לפרוסות עבות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה.
- מחממים מחבת עם מעט חמאה, טובלים כל פרוסת לחם בבלילה ומטגנים 4 דקות מכל צד להשחמה יפה.
- מגישים חם עם גלידת וניל מעל, מזלפים דבש ומוסיפים את הפירות.
אופן הכנה
- לשים את כל מרכיבי הבצק 5 דקות. מעבירים לקערה משומנת בתרסיס שמן זית, מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחלקים את הבצק לשתי תבניות לחם, מכסים ומתפיחים שוב כשעה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מברישים את הבצק בביצה ואופים 40 דקות. נותנים ללחם להתקרר מעט ופורסים לפרוסות עבות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה.
- מחממים מחבת עם מעט חמאה, טובלים כל פרוסת לחם בבלילה ומטגנים 4 דקות מכל צד להשחמה יפה.
- מגישים חם עם גלידת וניל מעל, מזלפים דבש ומוסיפים את הפירות.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן