רקע יד מרדכי

גבוה גבוה: מגדל פרנץ’ טוסט מופלא עם דבש וגלידה

מתכון מושלם להכנת פרנץ' טוסט מא' ועד ת'! לחם נפלא ואוורירי שטובלים בבלילה נהדרת, מטגנים ומגישים עם דבש איכותי, גלידה ופירות
מתכון מושלם להכנת פרנץ' טוסט מא' ועד ת'! לחם נפלא ואוורירי שטובלים בבלילה נהדרת, מטגנים ומגישים עם דבש איכותי, גלידה ופירות
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    1709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1708.7 קק״ל 3417.4 קק״ל
    פחמימות 280.1 גרם 560.1 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 4391.3 מ״ג 8782.7 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 115.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 678.8 מ״ג 1357.5 מ״ג
    סידן 235.5 מ״ג 471.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 441.2 מ״ג 882.5 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    1709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1708.7 קק״ל 3417.4 קק״ל
    פחמימות 280.1 גרם 560.1 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 4391.3 מ״ג 8782.7 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 115.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 678.8 מ״ג 1357.5 מ״ג
    סידן 235.5 מ״ג 471.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 441.2 מ״ג 882.5 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור

לא יאמינו לכם שהכנתם את הכל לבד! תפנקו את עצמכם במגדל פרנץ’ טוסט מפואר שמכינים מלחם חלה ביתי, טבול בבלילה מתקתקה וריחנית, מטוגן בדיוק במידה הנכונה ומוגש עם דבש טהור, גלידת וניל מרעננת ופירות העונה בדיוק לפי טעמכם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם חלה

שימון התבניות

הברשה

טיגון


אופן הכנה

  1. לשים את כל מרכיבי הבצק 5 דקות. מעבירים לקערה משומנת בתרסיס שמן זית, מכסים ומתפיחים כשעה.
  2. מחלקים את הבצק לשתי תבניות לחם, מכסים ומתפיחים שוב כשעה.
  3. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  4. מברישים את הבצק בביצה ואופים 40 דקות. נותנים ללחם להתקרר מעט ופורסים לפרוסות עבות.
  5. מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה.
  6. מחממים מחבת עם מעט חמאה, טובלים כל פרוסת לחם בבלילה ומטגנים 4 דקות מכל צד להשחמה יפה.
  7. מגישים חם עם גלידת וניל מעל, מזלפים דבש ומוסיפים את הפירות.
מגדל פרנץ' טוסט ודבש יד מרדכי1
מגדל פרנץ’ טוסט ודבש. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: ענת לובל

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות