גביניות אקספרס של קרין גורן

אוהבים גביניות, אבל אין לכם יותר מדי זמן? תכינו גביניות אקספרס - מאפי בוקר מתוקים אהובים, רק בהרבה פחות זמן, בזכות השימוש בבצק שמרים עלים מוכן
אוהבים גביניות, אבל אין לכם יותר מדי זמן? תכינו גביניות אקספרס - מאפי בוקר מתוקים אהובים, רק בהרבה פחות זמן, בזכות השימוש בבצק שמרים עלים מוכן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.0 קק״ל 909.7 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 170.3 גרם
    שומן 1.4 גרם 17.9 גרם
    נתרן 30.3 מ״ג 394.1 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 18.7 מ״ג 243.7 מ״ג
    סידן 110.6 מ״ג 1438.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 63.0 מ״ג 819.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.0 קק״ל 909.7 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 170.3 גרם
    שומן 1.4 גרם 17.9 גרם
    נתרן 30.3 מ״ג 394.1 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 18.7 מ״ג 243.7 מ״ג
    סידן 110.6 מ״ג 1438.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 63.0 מ״ג 819.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

מתכון מלא לגביניות כבר נתתי כאן מזמן. אפילו המלצתי עליו למי שרוצה להתעורר יום אחד מוקדם-מוקדם בבוקר, ולהפתיע את בן או בת הזוג עם מאפה שמרים טרי, תוצרת בית. אבל מה יעשו אלה שאוהבים את בן הזוג, אוהבים גביניות – אבל שונאים לקום מוקדם? הו, בשבילכם נולד בצק השמרים המוכן. לילה לפני מעבירים את הבצק הקנוי להפשרה במקרר. בבוקר מכוונים את התנור, בזמן שהוא מתחמם מערבבים מלית ריקוטה מהירה וממלאים את הבצק, ואופים ישר – בלי שום התפחה. כל התהליך ייקח לכם פחות זמן מלקפוץ לקנות גביניות מהחנות…

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גביניות

זיגוג (לפני האפייה)


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 10 ס”מ.
  3. בקערה טורפים גבינה, סוכר וחלמון לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים צימוקים (רק אם רוצים) ומערבבים.
  4. מניחים כף (לא גדושה) מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק ומקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחלבון לזיגוג. אופים מיד (ללא התפחה) 25-20 דקות, עד להשחמה. מוציאים מהתנור ומגישים חמים.

הערות

  • אפשר להחליף את בצק השמרים בריבועי בצק עלים קנויים. גם יוצא טעים (אם כי יותר בז'אנר הבורקס, בלי הנימוחות של מאפה שמרים).
  • לאחר ההוצאה מהתנור ניתן לזרות על הגביניות אבקת סוכר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גביניות אקספרס של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    טלי מצליח

    באיזה בצק שמרים עלים השתמשת? של איזו חברה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל בצק שמרים עלים יכול לעבוד, יש כמה חברות במקררי הקפואים בסופרמרקט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות