גלידה פירות יער ביתית ב-3 מרכיבים בלבד
איילת הירשמן מלמדת כמה קל להכין גלידה פירות יער ביתית ללא מכונת גלידה. פשוט משלבים בין 3 מרכיבים פשוטים ומקבלים גלידה נפלאה
איילת הירשמן מלמדת כמה קל להכין גלידה פירות יער ביתית ללא מכונת גלידה. פשוט משלבים בין 3 מרכיבים פשוטים ומקבלים גלידה נפלאה
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 288.7 קק״ל 2309.4 קק״לפחמימות 56.7 גרם 453.2 גרםשומן 3.3 גרם 26.3 גרםנתרן 320.2 מ״ג 2561.3 מ״גחלבון 9.2 גרם 73.2 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 33.0 גרםשומן רווי 1.6 גרם 13.0 גרםכולסטרול 8.1 מ״ג 64.8 מ״גסידן 281.1 מ״ג 2248.5 מ״גברזל 9.9 מ״ג 79.5 מ״גאשלגן 183.0 מ״ג 1464.3 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 30.9 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות289
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 288.7 קק״ל 2309.4 קק״לפחמימות 56.7 גרם 453.2 גרםשומן 3.3 גרם 26.3 גרםנתרן 320.2 מ״ג 2561.3 מ״גחלבון 9.2 גרם 73.2 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 33.0 גרםשומן רווי 1.6 גרם 13.0 גרםכולסטרול 8.1 מ״ג 64.8 מ״גסידן 281.1 מ״ג 2248.5 מ״גברזל 9.9 מ״ג 79.5 מ״גאשלגן 183.0 מ״ג 1464.3 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 30.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 289 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3כוסות או 600 גרם פירות יער טריים
-
5 כפות סירופ מייפל
-
3כוסות או 600 מ"ל יוגורט 3%
אופן הכנה
- שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער, מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה.
- מעבירים למיכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה), מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
- מקפיאים שעתיים עד שמתקבלת גלידה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
- מוציאים, משהים קצת בטמפרטורת החדר ומגישים.
אופן הכנה
- שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער, מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה.
- מעבירים למיכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה), מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
- מקפיאים שעתיים עד שמתקבלת גלידה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
- מוציאים, משהים קצת בטמפרטורת החדר ומגישים.
הערות
- משתמשים ביוגורט 3% שומן לפחות, עדיף אפילו ב-5ֵ% שומן
הערות
- משתמשים ביוגורט 3% שומן לפחות, עדיף אפילו ב-5ֵ% שומן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
אפשר להמיר את היוגורט במרכיב פרווה, לתוצאה של גלידת פרווה?
היי רעיה, ניתן להמיר למים אך זה יהיה סורבה
טעים וקל להכנה
האם אפשר סירופ אגווה במקום סירופ מייפל?
היי, כן זה אפשרי. בהצלחה!