גלידה ללא מכונה! גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר

גלידה ביתית מעולה ללא צורך במכונת גלידה! גלידת שמנת קטיפתית של בננה, תמרים ופקאנים מסוכרים. נשנוש מפנק בסוף הארוחה או סתם כשבא משהו מתוק במהלך היום
גלידה ביתית מעולה ללא צורך במכונת גלידה! גלידת שמנת קטיפתית של בננה, תמרים ופקאנים מסוכרים. נשנוש מפנק בסוף הארוחה או סתם כשבא משהו מתוק במהלך היום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.4 קק״ל 436.7 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 38.6 גרם
    שומן 6.8 גרם 13.6 גרם
    נתרן 13683.8 מ״ג 27367.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 3.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.8 מ״ג 51.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 431.7 מ״ג 863.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.4 קק״ל 436.7 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 38.6 גרם
    שומן 6.8 גרם 13.6 גרם
    נתרן 13683.8 מ״ג 27367.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 3.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.8 מ״ג 51.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 431.7 מ״ג 863.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממלאים את שקית הזיפלוק הגדולה עד חצי גובה בקוביות הקרח והמלח ומניחים בצד.
  2. מוזגים לשקית הזיפלוק הקטנה את היוגורט, השמנת המתוקה, אבקת הסוכר והוניל. מוציאים את האויר שבשקית וסוגרים היטב (אבל באמת היטב כדי שלא ייזל).
  3. משקשקים כדקה לקבלת נוזל אחיד.
  4. מכניסים את שקית הנוזלים (הקטנה יותר) לתוך שקית הקרח (הגדולה) מוציאים את האויר משקית הקרח וסוגרים אותה.
  5. משקשקים את שתי השקיות יחד היטב במשך 5 דקות (אפשר עם כפפות להוצאת תבניות חמות מהתנור כדי שהאצבעות לא יקפאו) עד שמתקבלת תערובת יציבה (הגלידה).
  6. מערבבים בקערה את הבננה, התמרים והפקאנים.
  7. פותחים את שקית הגלידה שקיבלנו ושופכים לתוכה את תערובת הבננה שבקערה. מערבבים עם כף, בתוך השקית, עד שהתערובת אחידה ומנוקדת בבננות, פקאנים ותמרים.
  8. מעבירים לכוסות הגשה ואוכלים בהנאה.

    גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר. צילום: נמרוד סונדרס
    גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה ללא מכונה! גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Devora Elkayam

    כתבתם ברכיבים בסוף הרשימה חצי כוס מלח גס זה נראה לי ממש טעות. אולי התכוונתם חצי כפית מלח… הרי זו גלידה

      Avatar
      Foody Foody

      המלח הוא לקוביות הקרח בשקית הגדולה ולא לגלידה. הכל מפורט באופן ההכנה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות