גלידה ללא מכונה! גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר

גלידה ביתית מעולה ללא צורך במכונת גלידה! גלידת שמנת קטיפתית של בננה, תמרים ופקאנים מסוכרים. נשנוש מפנק בסוף הארוחה או סתם כשבא משהו מתוק במהלך היום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממלאים את שקית הזיפלוק הגדולה עד חצי גובה בקוביות הקרח והמלח ומניחים בצד.
  2. מוזגים לשקית הזיפלוק הקטנה את היוגורט, השמנת המתוקה, אבקת הסוכר והוניל. מוציאים את האויר שבשקית וסוגרים היטב (אבל באמת היטב כדי שלא ייזל).
  3. משקשקים כדקה לקבלת נוזל אחיד.
  4. מכניסים את שקית הנוזלים (הקטנה יותר) לתוך שקית הקרח (הגדולה) מוציאים את האויר משקית הקרח וסוגרים אותה.
  5. משקשקים את שתי השקיות יחד היטב במשך 5 דקות (אפשר עם כפפות להוצאת תבניות חמות מהתנור כדי שהאצבעות לא יקפאו) עד שמתקבלת תערובת יציבה (הגלידה).
  6. מערבבים בקערה את הבננה, התמרים והפקאנים.
  7. פותחים את שקית הגלידה שקיבלנו ושופכים לתוכה את תערובת הבננה שבקערה. מערבבים עם כף, בתוך השקית, עד שהתערובת אחידה ומנוקדת בבננות, פקאנים ותמרים.
  8. מעבירים לכוסות הגשה ואוכלים בהנאה.

    גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר. צילום: נמרוד סונדרס
    גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 218.4 קק״ל 436.7 קק״ל
פחמימות 19.3 גרם 38.6 גרם
שומן 6.8 גרם 13.6 גרם
נתרן 13683.8 מ״ג 27367.5 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 3.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 7.4 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 25.8 מ״ג 51.7 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 431.7 מ״ג 863.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody