גלידה ריבת חלב ב-2 דקות של הכנה
במקום לזרוק את הסוף של ריבת החלב שנשארת בצנצנת הוסיפו לה שמנת מתוקה, שקשקו 2 דקות והכניסו למקפיא לכמה שעות – תצא לכם גלידה משגעת בטעם ריבת חלב. כמה שזה טעים ומגניב!
במקום לזרוק את הסוף של ריבת החלב שנשארת בצנצנת הוסיפו לה שמנת מתוקה, שקשקו 2 דקות והכניסו למקפיא לכמה שעות – תצא לכם גלידה משגעת בטעם ריבת חלב. כמה שזה טעים ומגניב!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1052.3 קק״ל 1052.3 קק״לפחמימות 34.8 גרם 34.8 גרםשומן 98.8 גרם 98.8 גרםנתרן 95.3 מ״ג 95.3 מ״גחלבון 7.1 גרם 7.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 59.6 גרם 59.6 גרםכולסטרול 298.6 מ״ג 298.6 מ״גסידן 280.5 מ״ג 280.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 354.5 מ״ג 354.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 2 דק׳כולל 5 שעות ו-2 דק׳
-
קלוריות1052
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1052.3 קק״ל 1052.3 קק״לפחמימות 34.8 גרם 34.8 גרםשומן 98.8 גרם 98.8 גרםנתרן 95.3 מ״ג 95.3 מ״גחלבון 7.1 גרם 7.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 59.6 גרם 59.6 גרםכולסטרול 298.6 מ״ג 298.6 מ״גסידן 280.5 מ״ג 280.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 354.5 מ״ג 354.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 2 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-2 דק׳ | קלוריות 1052 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף ריבת חלבהסוף של צנצנת ריבת החלב
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מוזגים את השמנת המתוקה לצנצנת וסוגרים אותה היטב (שימו לב שאתם שמים עד 3/4 מגובה הצנצנת שמנת ולא יותר כדי שתצליחו לשקשק).
- משקשקים את הצנצנת חזק במשך 2 דקות או עד שהקרם בפנים מסמיך ומכפיל את נפחו.
- מעבירים את הצנצנת למקפיא ל5 שעות או ללילה ובתיאבון! יש לכם גלידה מ ו ש ל מ ת!
אופן הכנה
- מוזגים את השמנת המתוקה לצנצנת וסוגרים אותה היטב (שימו לב שאתם שמים עד 3/4 מגובה הצנצנת שמנת ולא יותר כדי שתצליחו לשקשק).
- משקשקים את הצנצנת חזק במשך 2 דקות או עד שהקרם בפנים מסמיך ומכפיל את נפחו.
- מעבירים את הצנצנת למקפיא ל5 שעות או ללילה ובתיאבון! יש לכם גלידה מ ו ש ל מ ת!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר להכין גם עם חמאת בוטנים, חמאת שקדים, נוטלה וכיו”ב?
אפשר בהחלט