-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 549.2 קק״ל 3295.0 קק״לפחמימות 59.7 גרם 358.1 גרםשומן 30.0 גרם 179.8 גרםנתרן 97.2 מ״ג 583.1 מ״גחלבון 8.9 גרם 53.6 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 17.0 גרם 102.2 גרםכולסטרול 24.9 מ״ג 149.6 מ״גסידן 102.9 מ״ג 617.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 20.7 מ״גאשלגן 402.7 מ״ג 2416.1 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל יום 1, 12 שעות
-
קלוריות549
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 549.2 קק״ל 3295.0 קק״לפחמימות 59.7 גרם 358.1 גרםשומן 30.0 גרם 179.8 גרםנתרן 97.2 מ״ג 583.1 מ״גחלבון 8.9 גרם 53.6 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 17.0 גרם 102.2 גרםכולסטרול 24.9 מ״ג 149.6 מ״גסידן 102.9 מ״ג 617.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 20.7 מ״גאשלגן 402.7 מ״ג 2416.1 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל יום 1, 12 שעות | קלוריות 549 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
1/2 כוס גבינת שמנת
-
400 מ"ל חלב 3%
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
בסיס
-
150 גרם עוגיות לוטוס
-
50 גרם חמאהמומסת
ציפוי
-
300 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון עוגיות לוטוס. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. מהדקים היטב בעזרת כף לתחתית תבנית מרובעת (20*20) מרופדת בנייר אפייה.
- לאחר שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- יוצקים את הגלידה על הבסיס ומחזירים למקפיא לכמה שעות או ללילה להתייצבות מלאה.
- מחלצים את הגלידה מהתבנית, מיישרים את דפנות בסכין, וחותכים לקוביות קטנות.
- מצפים את הגלידוניות: ממיסים שוקולד על בן מארי. מניחים קובייה של גלידה בתוך קערת השוקולד מומס, מצפים אותה מכל הכיוונים ומניחים על גבי נייר אפייה. מכניסים להקפאה שוב.
- כשהשוקולד מתייצב מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון עוגיות לוטוס. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. מהדקים היטב בעזרת כף לתחתית תבנית מרובעת (20*20) מרופדת בנייר אפייה.
- לאחר שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- יוצקים את הגלידה על הבסיס ומחזירים למקפיא לכמה שעות או ללילה להתייצבות מלאה.
- מחלצים את הגלידה מהתבנית, מיישרים את דפנות בסכין, וחותכים לקוביות קטנות.
- מצפים את הגלידוניות: ממיסים שוקולד על בן מארי. מניחים קובייה של גלידה בתוך קערת השוקולד מומס, מצפים אותה מכל הכיוונים ומניחים על גבי נייר אפייה. מכניסים להקפאה שוב.
- כשהשוקולד מתייצב מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איך עושים את המתכון בלי הנינג’ה??
היי מלי, המתכון מותאם להכנה גלידה בנינג’ה קרימי, אין לנו מתכון שמתאים להכנת גלידה ביתית (יציבה) ללא מכשיר הנינג’ה.