באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

גלידוניות וניל ולוטוס

אוהבים גלידוניות? אוהבים מתכונים פשוטים? הגעתם למתכון הנכון. מתכון של גלידוניות לוטוס ווניל מטריפות וטעימות ברמות! בתיאבון.
אוהבים גלידוניות? אוהבים מתכונים פשוטים? הגעתם למתכון הנכון. מתכון של גלידוניות לוטוס ווניל מטריפות וטעימות ברמות! בתיאבון.
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל יום 1, 12 שעות
  • קלוריות
    549
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 549.2 קק״ל 3295.0 קק״ל
    פחמימות 59.7 גרם 358.1 גרם
    שומן 30.0 גרם 179.8 גרם
    נתרן 97.2 מ״ג 583.1 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 53.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 102.2 גרם
    כולסטרול 24.9 מ״ג 149.6 מ״ג
    סידן 102.9 מ״ג 617.2 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 20.7 מ״ג
    אשלגן 402.7 מ״ג 2416.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל יום 1, 12 שעות
  • קלוריות
    549
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 549.2 קק״ל 3295.0 קק״ל
    פחמימות 59.7 גרם 358.1 גרם
    שומן 30.0 גרם 179.8 גרם
    נתרן 97.2 מ״ג 583.1 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 53.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 102.2 גרם
    כולסטרול 24.9 מ״ג 149.6 מ״ג
    סידן 102.9 מ״ג 617.2 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 20.7 מ״ג
    אשלגן 402.7 מ״ג 2416.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
חיה טבואדה
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

בסיס

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
  2. מקפיאים למשך 24 שעות.
  3. מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון עוגיות לוטוס. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. מהדקים היטב בעזרת כף לתחתית תבנית מרובעת (20*20) מרופדת בנייר אפייה.
  4. לאחר שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
  5. יוצקים את הגלידה על הבסיס ומחזירים למקפיא לכמה שעות או ללילה להתייצבות מלאה.
  6. מחלצים את הגלידה מהתבנית, מיישרים את דפנות בסכין, וחותכים לקוביות קטנות.
  7. מצפים את הגלידוניות: ממיסים שוקולד על בן מארי. מניחים קובייה של גלידה בתוך קערת השוקולד מומס, מצפים אותה מכל הכיוונים ומניחים על גבי נייר אפייה. מכניסים להקפאה שוב.
  8. כשהשוקולד מתייצב מגישים מיד.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידוניות וניל ולוטוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מלי שיק

    איך עושים את המתכון בלי הנינג’ה??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מלי, המתכון מותאם להכנה גלידה בנינג’ה קרימי, אין לנו מתכון שמתאים להכנת גלידה ביתית (יציבה) ללא מכשיר הנינג’ה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות