
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
גלידוניות
-
150 גרם גבינת שמנת 30%
-
150 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
עיטור
-
1/4 כוס גפרורי שקדים
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הגלידוניות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מעבירים לתבנית קרח ומקפיאים.
- מכינים את הציפוי: ממסים את השוקולד בעדינות במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ונוזלי.
- טובלים כל גלידונית בשוקולד המומס ומעטרים בשבבי שקדים.
- שומרים במקפיא עד להגשה.
הערות
- ניתן לקרמל את השקדים עם כפית סוכר במחבת על גבי להבה נמוכה עד שהסוכר נמס. מפרידים את השקדים לאחר הקירור
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
131.9
קק״ל
2637.4
קק״ל
פחמימות
8.3
גרם
166.4
גרם
שומן
9.3
גרם
186.8
גרם
נתרן
36.8
מ״ג
735.7
מ״ג
חלבון
3.2
גרם
64.2
גרם
סיבים תזונתיים
1.4
גרם
28.3
גרם
שומן רווי
4.0
גרם
79.5
גרם
כולסטרול
0.2
מ״ג
4.9
מ״ג
סידן
14.5
מ״ג
289.5
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
17.8
מ״ג
אשלגן
123.2
מ״ג
2463.6
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
11.4
מ״ג
תגובות (0)