גלידוניות חמאת בוטנים

אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את הקינוח הכי ממכר של הקיץ: גלידוניות חמאת בוטנים בציפוי של שוקולד מריר. שומרים במקפיא ושולפים בכל פעם כשמתחשק משהו קטן וטוב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הגלידוניות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. מעבירים לתבנית קרח ומקפיאים.
  3. מכינים את הציפוי: ממסים את השוקולד בעדינות במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ונוזלי.
  4. טובלים כל גלידונית בשוקולד המומס ומעטרים בשבבי שקדים.
  5. שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • ניתן לקרמל את השקדים עם כפית סוכר במחבת על גבי להבה נמוכה עד שהסוכר נמס. מפרידים את השקדים לאחר הקירור

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 131.9 קק״ל 2637.4 קק״ל
פחמימות 8.3 גרם 166.4 גרם
שומן 9.3 גרם 186.8 גרם
נתרן 36.8 מ״ג 735.7 מ״ג
חלבון 3.2 גרם 64.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 28.3 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 79.5 גרם
כולסטרול 0.2 מ״ג 4.9 מ״ג
סידן 14.5 מ״ג 289.5 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 17.8 מ״ג
אשלגן 123.2 מ״ג 2463.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 11.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar