סנו רקע

גלידוניות עוגת גבינה פירורים

כשכולם יכינו עוגת גבינה מסורתית לחג, אתם תכינו את הגלידוניות עוגת גבינה המשגעות האלה, ותפתיעו את כולם. קרירות וטעימות, קינוח מושלם לחג
כשכולם יכינו עוגת גבינה מסורתית לחג, אתם תכינו את הגלידוניות עוגת גבינה המשגעות האלה, ותפתיעו את כולם. קרירות וטעימות, קינוח מושלם לחג
  • עדי מרום
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6247.8 קק״ל 6247.8 קק״ל
    פחמימות 411.8 גרם 411.8 גרם
    שומן 439.6 גרם 439.6 גרם
    נתרן 5685.5 מ״ג 5685.5 מ״ג
    חלבון 70.9 גרם 70.9 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 175.1 גרם 175.1 גרם
    כולסטרול 289.9 מ״ג 289.9 מ״ג
    סידן 642.7 מ״ג 642.7 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 1146.6 מ״ג 1146.6 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6247.8 קק״ל 6247.8 קק״ל
    פחמימות 411.8 גרם 411.8 גרם
    שומן 439.6 גרם 439.6 גרם
    נתרן 5685.5 מ״ג 5685.5 מ״ג
    חלבון 70.9 גרם 70.9 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 175.1 גרם 175.1 גרם
    כולסטרול 289.9 מ״ג 289.9 מ״ג
    סידן 642.7 מ״ג 642.7 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 1146.6 מ״ג 1146.6 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים:  מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות על מצב טורבו.
  2. במעבד מזון/ קערת המיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח ואבקת סוכר ומפעילים עד קבלת חול במרקם קוסקוס (בלי גושי חמאה), מוסיפים חלמון ומפעילים שוב עד קבלת בצק.
  3. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה למלבן אחיד ומכניסים לתנור למשך 25 דקות או עד השחמה.
  4. מצננים בחוץ ולאחר שהבצק התקרר מפוררים לפירורים.
  5. מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים גבינה לבנה, גבינת שמנת, שמנת להקצפה, סוכר, פודינג ומחית וניל. מפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם ייציב.
  6. בתבנית אלומיניום אינגליש מניחים חצי מכמות הפירורים שהכנו בשכבה אחידה, מעל מניחים את קרם הגבינה ומיישרים בעזרת פלטה, מכסים בחצי מכמות הפירורים שנשארו ומכניסים את התבנית למקפיא ל6 שעות/ לילה.
  7. מוציאים מהמקפיא ומחלצים מהתבנית בזהירות, חותכים לריבועים בגודל שווה ומחזירים למקפיא עד שהציפוי יהיה מוכן.
  8. מכינים את הציפוי: מניחים בקערה עמוקה וקטנה שוקולד חלב, שוקולד מריר ושמן, ממיסים בפולסים במיקרוגל עד שאין גושים.
  9. טובלים כל גלידונית בעזרת מזלג בשוקולד ומנערים משאריות, מניחים כל גלידונית על נייר אפייה וכך נעשה עם כל הגלידוניות. שומרים את הגלידוניות במקפיא. וזה הכל תהנו!

    גלידוניות עוגת גבינה פירורים
    גלידוניות עוגת גבינה פירורים. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות