גלידת יוגורט, בננה ושוקולד צ’יפס

גלידת יוגורט, עם בננות ושוקולד צ'יפס זה בדיוק המעדן שצריך להתפנק איתו גם ביום קיץ חם וגם מתחת לשמיכת פוך מחממת. כי זה פשוט שילוב מנצח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את השמנת והחלב המרוכז. יוצקים לתוך מגש קוביות קרח ומקפיאים למשך הלילה.
  2. מכניסים את קוביות השמנת הקפואות, היוגורט, אבקת הסוכר, תמצית הוניל, והחלב לקנקן הבלנדר
  3. בוחרים בתכנית CREAM ICE משתמשים במוט הערבול כדי לדחוף למטה את הרכיבים לכיוון הלהבים כנדרש במהלך התכנית. כשנותרות 30 שניות, מפסיקים את התכנית.
  4. מוציאים את התערובת מהקנקן, מוסיפים את הבננות והשוקולד צ’יפס ומערבבים.
  5. מניחים במקפיא לפחות לשעה אחת לפני ההגשה.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 258.9 קק״ל 1294.6 קק״ל
פחמימות 36.2 גרם 181.1 גרם
שומן 5.0 גרם 24.8 גרם
נתרן 71.3 מ״ג 356.3 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 25.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 13.8 גרם
כולסטרול 18.4 מ״ג 92.1 מ״ג
סידן 159.1 מ״ג 795.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
אשלגן 349.9 מ״ג 1749.3 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody