גלידת תות טבעונית ביתית
5 דקות במעבד מזון ויש לכם גלידת תות טבעונית מתוקה ממרכיבים טבעיים בלבד. קינוח קליל ומרענן שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש מתי שמתחשק וגם כתוספת לפירות וקינוחים
5 דקות במעבד מזון ויש לכם גלידת תות טבעונית מתוקה ממרכיבים טבעיים בלבד. קינוח קליל ומרענן שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש מתי שמתחשק וגם כתוספת לפירות וקינוחים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.3 קק״ל 249.2 קק״לפחמימות 14.0 גרם 56.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.7 מ״ג 2.8 מ״גחלבון 0.7 גרם 2.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 14.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 250.6 מ״ג 1002.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות62
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.3 קק״ל 249.2 קק״לפחמימות 14.0 גרם 56.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.7 מ״ג 2.8 מ״גחלבון 0.7 גרם 2.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 14.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 250.6 מ״ג 1002.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 62 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 סלסילה תותיםאו 500 גרם
-
2 בננות גדולות
-
2 כפות ממתיק נוזלי
אופן הכנה
- חוצים את התותים ופורסים את הבננות לפרוסות עבות.
- מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- מכניסים למכל הערבול את התותים והבננות הקפואים מוסיפים ממתיק בוחרים בתוכנית ICE CREAM ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים.
- אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- חוצים את התותים ופורסים את הבננות לפרוסות עבות.
- מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- מכניסים למכל הערבול את התותים והבננות הקפואים מוסיפים ממתיק בוחרים בתוכנית ICE CREAM ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים.
- אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כמה שאלות, האם אפשר ללא הנינג’ה? מה זה ממתיק נוזלי?
כן, אפשר להכין את הגלידה במעבד מזון. ממתיק נוזלי סוכרלוז הוא נוזל שקוף המגיע בבקבוק, רשמי בגוגל ותראי איך המוצר נראה. או אפשר להשתמש בסילאן/דבש/מייפל. בהצלחה!