גלידת תות טבעונית ביתית

5 דקות במעבד מזון ויש לכם גלידת תות טבעונית מתוקה ממרכיבים טבעיים בלבד. קינוח קליל ומרענן שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש מתי שמתחשק וגם כתוספת לפירות וקינוחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את התותים ופורסים את הבננות לפרוסות עבות.
  2. מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
  3. מכניסים למכל הערבול את התותים והבננות הקפואים מוסיפים ממתיק בוחרים בתוכנית  ICE CREAM ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  4. מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים.
  5. אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 62.3 קק״ל 249.2 קק״ל
פחמימות 14.0 גרם 56.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 2.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 250.6 מ״ג 1002.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody