גריל טוסט: מגדל גבינות לארוחת בוקר מושחתת!
קבלו מתכון להכנת גריל טוסט ענק ונפלא, בן ארבע קומות עמוס בגבינות עשירות בטעמים שכיף לפתוח איתם את הבוקר או להתפנק בערב!
קבלו מתכון להכנת גריל טוסט ענק ונפלא, בן ארבע קומות עמוס בגבינות עשירות בטעמים שכיף לפתוח איתם את הבוקר או להתפנק בערב!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 839.4 קק״ל 839.4 קק״לפחמימות 67.2 גרם 67.2 גרםשומן 42.5 גרם 42.5 גרםנתרן 777.2 מ״ג 777.2 מ״גחלבון 46.5 גרם 46.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 24.4 גרם 24.4 גרםכולסטרול 233.3 מ״ג 233.3 מ״גסידן 670.6 מ״ג 670.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 125.5 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות839
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 839.4 קק״ל 839.4 קק״לפחמימות 67.2 גרם 67.2 גרםשומן 42.5 גרם 42.5 גרםנתרן 777.2 מ״ג 777.2 מ״גחלבון 46.5 גרם 46.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 24.4 גרם 24.4 גרםכולסטרול 233.3 מ״ג 233.3 מ״גסידן 670.6 מ״ג 670.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 125.5 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 839 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
טוסט
-
4 פרוסות לחם לבן
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמפוררת
-
1/2 כוס גבינת צ’דר כתוםמפוררת
-
50 גרם גבינת פטה 16%
-
1/2 ביצה Lטרופה
-
3 כפות גדושות גבינת פרמזןמגורדת
-
1 כפית פטרוזיליהקצוצה
-
1 כפית עיריתקצוצה
אופן הכנה
- מניחים על משטח עבודה את פרוסות הלחם.
- מניחים על פרוסה אחת את פתיתי המוצרלה ועל הפרוסה השנייה את גבינת הצ’דר.
- בקערה קטנה מערבבים את גבינת הפטה עם הביצה והעירית הקצוצה ומורחים את הבלילה שהתקבלה על הפרוסה השלישית.
- מניחים על הפרוסה הרביעית את גבינת הפרמז’ן ומעל מעטרים בפטרוזיליה ועירית.
- עורמים את הפרוסות אחת על השנייה כך שהגבינות כלפי מעלה (מתחילים עם פרוסת גבינת הפטה, מעל מניחים את פרוסת גבינת הצ’דר, מעליהן מניחים את פרוסת גבינת המוצרלה ולבסוף את פרוסת הפרמזן).
- מכוונים את מכשיר הנינג’ה לתוכנית GRILL, בעוצמת MED ומכוונים את הזמן למשך 4 דקות.
- לוחצים START/STOP להתחלת חימום המכשיר וברגע שהמכשיר חם הוא יצפצף ויהיה כתוב Add Food.
- מניחים את מגדל הפרוסות במרכז פלטת הגריל וסוגרים את המכשיר.
- מוציאים את מגדל הפרוסות הצלויות מהמכשיר בעזרת מרית או תרווד, חוצים למשולשים ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים על משטח עבודה את פרוסות הלחם.
- מניחים על פרוסה אחת את פתיתי המוצרלה ועל הפרוסה השנייה את גבינת הצ’דר.
- בקערה קטנה מערבבים את גבינת הפטה עם הביצה והעירית הקצוצה ומורחים את הבלילה שהתקבלה על הפרוסה השלישית.
- מניחים על הפרוסה הרביעית את גבינת הפרמז’ן ומעל מעטרים בפטרוזיליה ועירית.
- עורמים את הפרוסות אחת על השנייה כך שהגבינות כלפי מעלה (מתחילים עם פרוסת גבינת הפטה, מעל מניחים את פרוסת גבינת הצ’דר, מעליהן מניחים את פרוסת גבינת המוצרלה ולבסוף את פרוסת הפרמזן).
- מכוונים את מכשיר הנינג’ה לתוכנית GRILL, בעוצמת MED ומכוונים את הזמן למשך 4 דקות.
- לוחצים START/STOP להתחלת חימום המכשיר וברגע שהמכשיר חם הוא יצפצף ויהיה כתוב Add Food.
- מניחים את מגדל הפרוסות במרכז פלטת הגריל וסוגרים את המכשיר.
- מוציאים את מגדל הפרוסות הצלויות מהמכשיר בעזרת מרית או תרווד, חוצים למשולשים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן