משק ויילר רקע

יוון במרחק נגיעה! סופלקי טבעוני עם טופו חומוס עגבניות מיובשות

כזו ארוחה צבעונית וכיפית אתם פשוט חייבים להכין! סופלקי טבעוני מא' ועד ת' עם טופו עגבניות מיובשות צלוי, ציזיקי טבעוני וירקות
כזו ארוחה צבעונית וכיפית אתם פשוט חייבים להכין! סופלקי טבעוני מא' ועד ת' עם טופו עגבניות מיובשות צלוי, ציזיקי טבעוני וירקות
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    27
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.6 קק״ל 2524.7 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 405.9 גרם
    שומן 8.8 גרם 70.5 גרם
    נתרן 492.7 מ״ג 3942.0 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 58.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 168.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 101.8 מ״ג 814.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    27
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.6 קק״ל 2524.7 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 405.9 גרם
    שומן 8.8 גרם 70.5 גרם
    נתרן 492.7 מ״ג 3942.0 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 58.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 168.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 101.8 מ״ג 814.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור

תקשיבו ותקשיבו טוב! המנה הזו פשוט טעימה בצורה בלתי רגילה, ואתם חייבים לטוס להכין אותה! מזל שלא צריך באמת לעלות על טיסה, אלא פשוט להיכנס למטבח! קבלו מתכון להכנת סופלקי טבעוני מטריף עם טופו חומוס עם עגבניות מיובשות, ציזיקי מפנק, ירקות טריים וצ’יפס.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציזיקי טבעוני

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפיתות: שמים את המרכיבים היבשים בקערה ומערבבים. מוסיפים את שמן הזית ומים בהדרגה תוך כדי לישה. כשהבצק מתגבש, לשים כ-4 דקות, מכסים ומתפיחים 40 דקות. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור טניס, מכסים ומתפיחים 10 דקות נוספות.
  2. מרדדים את הבצק עם מערוך לצורת פיתה ובעזרת האצבעות עושים לחיצות הלוך חזור, כדי שהפיתה לא תתנפח.
  3. מחממים מחבת על להבה גבוהה, מטגנים את הפיתה דקה וחצי מכל צד וֿחוזרים על הפעולה עם יתר הפיתות.
  4. מכינים את שיפודי הטופו: כותשים במכתש ועלי את האורגנו הטרי והיבש, את המלח, הפלפל השחור, השום, מיץ הלימון ושמן הזית. יוצקים על הטופו ומערבבים
  5. מכינים את הציזיקי הטבעוני: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציזיקי.
  6. צולים את השיפודים מכל הצדדים על מחבת פסים.
  7. מרכיבים את המנה: מורחים על הפיתה את הציזיקי, מניחים את העגבניה, החסה, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ’יפס ושיפודי הטופו ומגישים.
סופלקי טבעוני
סופלקי טבעוני עם טופו חומוס עגבניות מיובשות. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יוון במרחק נגיעה! סופלקי טבעוני עם טופו חומוס עגבניות מיובשות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות