חלת בצל עם רטבים פיקנטיים

פחות מחמישה מרכיבים ופחות מחצי שעה מפרידים ביניכם לבין חלת בצל מושחתת וטעימה שמגישים עם רטבים פיקנטיים מעולים
פחות מחמישה מרכיבים ופחות מחצי שעה מפרידים ביניכם לבין חלת בצל מושחתת וטעימה שמגישים עם רטבים פיקנטיים מעולים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    4727
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4727.3 קק״ל 9454.6 קק״ל
    פחמימות 63.8 גרם 127.5 גרם
    שומן 501.3 גרם 1002.5 גרם
    נתרן 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 35.0 גרם 70.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 76.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 254.9 מ״ג 509.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    4727
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4727.3 קק״ל 9454.6 קק״ל
    פחמימות 63.8 גרם 127.5 גרם
    שומן 501.3 גרם 1002.5 גרם
    נתרן 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 35.0 גרם 70.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 76.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 254.9 מ״ג 509.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון עמוק

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לפרח - חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
  2. מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
  3. טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
  4. מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  5. מגישים מיד עם הרטבים.
חלת בצל
חלת בצל. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלת בצל עם רטבים פיקנטיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות