בוש קאבר דסקטופ

הטרנד שהיינו חייבים לבדוק: גבינת קממבר מטוגנת

כשראינו את הסרטון הזה ברשת לא הצלחנו להישאר אליו אדישים והיינו חייבים לבדוק אותו. עטפנו גבינת קממבר בביצה ופירורי לחם והכנסנו לשמן עמוק לטיגון וכן, כמו שזה נשמע- ביס חלום
כשראינו את הסרטון הזה ברשת לא הצלחנו להישאר אליו אדישים והיינו חייבים לבדוק אותו. עטפנו גבינת קממבר בביצה ופירורי לחם והכנסנו לשמן עמוק לטיגון וכן, כמו שזה נשמע- ביס חלום
  • יעל קצב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.1 קק״ל 896.5 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 68.5 גרם
    שומן 5.7 גרם 45.8 גרם
    נתרן 201.2 מ״ג 1609.6 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 74.9 מ״ג 599.0 מ״ג
    סידן 63.8 מ״ג 510.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 67.8 מ״ג 542.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.1 קק״ל 896.5 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 68.5 גרם
    שומן 5.7 גרם 45.8 גרם
    נתרן 201.2 מ״ג 1609.6 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 74.9 מ״ג 599.0 מ״ג
    סידן 63.8 מ״ג 510.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 67.8 מ״ג 542.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר.
  2. נועצים את 8 השיפודים סביב גבינת הקממבר (עד האמצע).
  3. בעזרת סכין חותכים את גבינת הקממבר למשולשים.
  4. טובלים את השיפוד עם הגבינה בקערה עם ביצים טרופות ומעבירים לקערה עם פירורי הלחם עד לציפוי מלא של הגבינה.
  5. כשהשמן חם מכניסים את השיפוד עם הגבינה פנימה לדקה ומוציאים.
גבינת קממבר מטוגנת1. צילום: יעל קצב
גבינת קממבר מטוגנת. צילום: יעל קצב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטרנד שהיינו חייבים לבדוק: גבינת קממבר מטוגנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות