ארוחה טעימה ומהירה: טופו מוקפץ עם תרד ברוטב סויה וצ’ילי

אם מתאים לכם להכין ארוחה עשירה בחלבון וטעימה בטירוף - זה המתכון בשבילכם! טופו חומוס מעולה מוקפץ עם תרד ורוטב מעולה
אם מתאים לכם להכין ארוחה עשירה בחלבון וטעימה בטירוף - זה המתכון בשבילכם! טופו חומוס מעולה מוקפץ עם תרד ורוטב מעולה
  • ורד ג'ייקובס
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.2 קק״ל 826.4 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 50.0 גרם
    שומן 26.8 גרם 53.6 גרם
    נתרן 680.7 מ״ג 1361.4 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 39.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 293.2 מ״ג 586.5 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 18.9 מ״ג
    אשלגן 1116.8 מ״ג 2233.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.2 קק״ל 826.4 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 50.0 גרם
    שומן 26.8 גרם 53.6 גרם
    נתרן 680.7 מ״ג 1361.4 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 39.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 293.2 מ״ג 586.5 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 18.9 מ״ג
    אשלגן 1116.8 מ״ג 2233.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

האמת היא שלפעמים פשוט אין כוח להכין ארוחת צהריים או ערב מושקעת ורוצים רק ליהנות מארוחה בריאה, מהירה ומזינה, בלי להתפשר על הטעם. בשביל זה ורד ג’ייקובס רקחה את המתכון הזה – מתכון מושלם להכנת טופו חומוס מוקפץ עם עלי תרד רכים ברוטב סויה ומחית צ’ילי אדום שמכינים לבד (תוך דקה).

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו מוקפץ עם תרד

מחית צ'ילי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את מחית הצ’ילי: טוחנים או כותשים את כל מרכיבי המחית.
  2. מחממים את שמן הקנולה במחבת או ווק על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים 3 דקות מכל הצדדים להזהבה. מוסיפים את רוטב הסויה ומנמיכים את הלהבה.
  3. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר ומחית הצ’ילי ומקפיצים 30 שניות.
  4. מוסיפים את התרד, הבצל הירוק, שמן השומשום והשומשום ומקפיצים 2 דקות נוספות עד שהתרד מאבד מנפחו.
  5. מגישים מיד לצד אטריות או אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה טעימה ומהירה: טופו מוקפץ עם תרד ברוטב סויה וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות