גרניטה שוקו וניל

אין כמו אמריקנו קר ביום קיץ חם! נטלי לוין משדרגת את המשקה האהוב ומכינה גרניטה שוקו וניל - אמריקנו קר גרוס בטעמי וניל ושוקולד עם סיומת מתוקה במיוחד של קצפת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים במכונת הקפה 2 מנות אספרסו ארוך של קפסולות קפה בטעם וניל ומעבירים לספל.
  2. מוסיפים לספל שוקולד מריר ומערבבים עד להמסת השוקולד.
  3. שופכים את התערובת לתבנית ומקפיאים כשעה.
  4. מגררים את התערובת במזלג ליצירת גושי קרח קטנים.
  5. מעבירים לכוס גבוהה ומוסיפים חלב או מים קרים.
  6. מעטרים ב-2 כפות קצפת ומגררים מעל מעט שוקולד חלב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 218.9 קק״ל 218.9 קק״ל
פחמימות 22.4 גרם 22.4 גרם
שומן 11.3 גרם 11.3 גרם
נתרן 74.1 מ״ג 74.1 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 8.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 1.5 גרם
שומן רווי 7.1 גרם 7.1 גרם
כולסטרול 14.7 מ״ג 14.7 מ״ג
סידן 158.4 מ״ג 158.4 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
אשלגן 291.6 מ״ג 291.6 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody