דג צלוי עם סלט ישראלי

השף שגב משה מלמד להכין מנה נהדרת - דג צלוי עם סלט ישראלי קצוץ. מנה בריאה, קלילה וצבעונית שמתאימה לארוחת צהריים זריזה או לאירוח חלבי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    20

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב גריל עליון. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את כל הירקות והמשמשים לקוביות קטנות. חותכים לרצועות דקות את שני סוגי הכרוב והחסה. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים כל פילה ל-4 חלקים.
  3. מערבבים את כל הירקות בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הצנוברים, מתבלים במיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.
  4. מתיזים את תרסיס השמן על הדגים, מתבלים אותם במלח גס ומסדרים על התבנית עם העור כלפי מטה. צולים במשך 6-8 דקות.
  5. יוצקים על צלחת הגשה מעט טחינה, מערימים מעל את הסלט, מניחים מעליו את הדג ומגישים.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 811.2 קק״ל 1622.5 קק״ל
פחמימות 43.0 גרם 86.1 גרם
שומן 55.2 גרם 110.4 גרם
נתרן 1660.0 מ״ג 3320.1 מ״ג
חלבון 32.3 גרם 64.7 גרם
סיבים תזונתיים 24.1 גרם 48.3 גרם
שומן רווי 6.3 גרם 12.6 גרם
כולסטרול 43.0 מ״ג 86.0 מ״ג
סידן 269.6 מ״ג 539.3 מ״ג
ברזל 6.9 מ״ג 13.8 מ״ג
אשלגן 2974.5 מ״ג 5949.0 מ״ג
אבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar