שווארמה דג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי “ספיר דגים”

הגרסה הדגית של השווארמה ולא סתם, קבלו מתכון לשווארמה מדג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי מספיר דגים, בפיתה בוכרית עם כרובית, רימון וטחינה חמצמצה
הגרסה הדגית של השווארמה ולא סתם, קבלו מתכון לשווארמה מדג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי מספיר דגים, בפיתה בוכרית עם כרובית, רימון וטחינה חמצמצה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    446
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.1 קק״ל 1784.3 קק״ל
    פחמימות 91.3 גרם 365.1 גרם
    שומן 86.4 גרם 345.6 גרם
    נתרן 395.2 מ״ג 1580.8 מ״ג
    חלבון 75.6 גרם 302.5 גרם
    סיבים תזונתיים 66.7 גרם 266.7 גרם
    שומן רווי 64.0 גרם 255.8 גרם
    כולסטרול 79.9 מ״ג 319.4 מ״ג
    סידן 158.3 מ״ג 633.2 מ״ג
    ברזל 63.7 מ״ג 254.6 מ״ג
    אשלגן 1125.6 מ״ג 4502.2 מ״ג
    אבץ 61.9 מ״ג 247.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    446
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.1 קק״ל 1784.3 קק״ל
    פחמימות 91.3 גרם 365.1 גרם
    שומן 86.4 גרם 345.6 גרם
    נתרן 395.2 מ״ג 1580.8 מ״ג
    חלבון 75.6 גרם 302.5 גרם
    סיבים תזונתיים 66.7 גרם 266.7 גרם
    שומן רווי 64.0 גרם 255.8 גרם
    כולסטרול 79.9 מ״ג 319.4 מ״ג
    סידן 158.3 מ״ג 633.2 מ״ג
    ברזל 63.7 מ״ג 254.6 מ״ג
    אשלגן 1125.6 מ״ג 4502.2 מ״ג
    אבץ 61.9 מ״ג 247.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מקפיצים את הכרובית עד להשחמה בשמן זית, מוסיפים מלח פלפל שחור וכפית סומק ושמים בצד.
  2. באותה המחבת, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הברמונדי עד שמוכן. נזהרים שלא יתייבש!
  3. מגישים: בתוך פיתה בוכרית, או בתוך כלי הגשה גדול, מזלפים בנדיבות טחינה גולמית, מוסיפים סילאן, מעל מניחים את הברמונדי, מעל את הכרובית, שוב טחינה, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ וגרעיני רימון.
  4. מפזרים עוד מלח גס מלמעלה, מוסיפים את הצ’ילי החריף לפי כמות האהבה לחריף ובתאבון.

    שווארמה ברמונדי. צילום" עמית טרפוצ'ניק
    שווארמה דג. צילום: עמית טרפוצ’ניק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שווארמה דג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי “ספיר דגים”

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות