-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 968.8 קק״ל 968.8 קק״לפחמימות 3.4 גרם 3.4 גרםשומן 96.3 גרם 96.3 גרםנתרן 2067.9 מ״ג 2067.9 מ״גחלבון 20.6 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 21.6 גרם 21.6 גרםכולסטרול 54.0 מ״ג 54.0 מ״גסידן 544.5 מ״ג 544.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 42.8 מ״ג 42.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות969
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 968.8 קק״ל 968.8 קק״לפחמימות 3.4 גרם 3.4 גרםשומן 96.3 גרם 96.3 גרםנתרן 2067.9 מ״ג 2067.9 מ״גחלבון 20.6 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 21.6 גרם 21.6 גרםכולסטרול 54.0 מ״ג 54.0 מ״גסידן 544.5 מ״ג 544.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 42.8 מ״ג 42.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לא יכולנו שלא להתייחס לטרנד שסוחף את הטיקטוק בימים האחרונים- צ’יפס פסטה! אז ניסינו אותו בכמה ורסיות שונות ואף אחת מהן לא הייתה מספיק מרגשת. עד שהוצאנו את המיונז כמהין מהמקרר ומשם הכל היסטוריה… צ’יפס פסטה בטעם כמהין עדין עם גבינת פרמזן מגוררת מעל – נראה לנו שמצאנו את הגרסא המנצחת לטרנד הזה
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 969 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
או כל פסטה שאוהבים, מבושלת לפי הוראות היצרן
-
1/4 כוס שמן זית
-
2 כפות מיונזנסו להשיג מיונז בתוספת כמהין. אם אין, אפשר גם עם מיונז רגיל
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כוס גבינת פרמזן
הגשה
-
2 כפות גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- בקערה מערבבים היטב את הפסטה המבושלת עם כל שאר המצרכים, כך שכל הפסטה תהיה מכוסה בתערובת השמן עם המיונז הפרמזן והתבלינים.
- מפזרים את הפסטה בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
- שימו לב שקונכיות הפסטה לא נוגעות אחת בשנייה, כדי שתהיה להן מקסימום חשיפה לחום התנור.
- מכניסים לתנור למשך 10-15 דקות או עד שהפסטה משחימה היטב!
- מוצאים את הפסטה, מסננים את עודפי השמן שנשארו ומעבירים לקערה.
- הגשה: מומלץ לפזר גבינת פרמזן מגוררת מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- בקערה מערבבים היטב את הפסטה המבושלת עם כל שאר המצרכים, כך שכל הפסטה תהיה מכוסה בתערובת השמן עם המיונז הפרמזן והתבלינים.
- מפזרים את הפסטה בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
- שימו לב שקונכיות הפסטה לא נוגעות אחת בשנייה, כדי שתהיה להן מקסימום חשיפה לחום התנור.
- מכניסים לתנור למשך 10-15 דקות או עד שהפסטה משחימה היטב!
- מוצאים את הפסטה, מסננים את עודפי השמן שנשארו ומעבירים לקערה.
- הגשה: מומלץ לפזר גבינת פרמזן מגוררת מעל.
הערות
- אם אין לכם מיונז כמהין- אפשר להשתמש בכמה טיפות של שמן כמהין. ואם לא בא לכם טעם של כמהין- וותרו על המיונז והיצמדו לשאר המרכיבים, זה יוצא לא פחות טעים.
הערות
- אם אין לכם מיונז כמהין- אפשר להשתמש בכמה טיפות של שמן כמהין. ואם לא בא לכם טעם של כמהין- וותרו על המיונז והיצמדו לשאר המרכיבים, זה יוצא לא פחות טעים.
לעוד מתכונים מגניבים:
הכנתם את המתכון?
כן