ד”ש מהטיקטוק: צ’יפס פסטה כמהין

פסטה מטוגנת, זה מה שהולך בטיק טוק עכשיו. ניסינו כמה ורסיות עד שמצאנו אחת מרגשת. הגישו עם גבינת פרמזן מעל ותתכוננו להתמכר
פסטה מטוגנת, זה מה שהולך בטיק טוק עכשיו. ניסינו כמה ורסיות עד שמצאנו אחת מרגשת. הגישו עם גבינת פרמזן מעל ותתכוננו להתמכר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    965
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 964.5 קק״ל 964.5 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן 96.1 גרם 96.1 גרם
    נתרן 2214.9 מ״ג 2214.9 מ״ג
    חלבון 20.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 21.6 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 54.0 מ״ג 54.0 מ״ג
    סידן 544.5 מ״ג 544.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 46.4 מ״ג 46.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    965
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 964.5 קק״ל 964.5 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן 96.1 גרם 96.1 גרם
    נתרן 2214.9 מ״ג 2214.9 מ״ג
    חלבון 20.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 21.6 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 54.0 מ״ג 54.0 מ״ג
    סידן 544.5 מ״ג 544.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 46.4 מ״ג 46.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

לא יכולנו שלא להתייחס לטרנד שסוחף את הטיקטוק בימים האחרונים- צ’יפס פסטה! אז ניסינו אותו בכמה ורסיות שונות ואף אחת מהן לא הייתה מספיק מרגשת. עד שהוצאנו את המיונז כמהין מהמקרר ומשם הכל היסטוריה… צ’יפס פסטה בטעם כמהין עדין עם גבינת פרמזן מגוררת מעל – נראה לנו שמצאנו את הגרסא המנצחת לטרנד הזה

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  2. בקערה מערבבים היטב את הפסטה המבושלת עם כל שאר המצרכים, כך שכל הפסטה תהיה מכוסה בתערובת השמן עם המיונז הפרמזן והתבלינים.
  3. מפזרים את הפסטה בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
  4. שימו לב שקונכיות הפסטה לא נוגעות אחת בשנייה, כדי שתהיה להן מקסימום חשיפה לחום התנור.
  5. מכניסים לתנור למשך 10-15 דקות או עד שהפסטה משחימה היטב!
  6. מוצאים את הפסטה, מסננים את עודפי השמן שנשארו ומעבירים לקערה.
  7. הגשה: מומלץ לפזר גבינת פרמזן מגוררת מעל.

הערות

  • אם אין לכם מיונז כמהין- אפשר להשתמש בכמה טיפות של שמן כמהין. ואם לא בא לכם טעם של כמהין- וותרו על המיונז והיצמדו לשאר המרכיבים, זה יוצא לא פחות טעים.
לעוד מתכונים מגניבים:
ד”ש מהטיקטוק: צ’יפס פסטה כמהין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות