הארוחה הכי כיפית שיש: המבורגר ופוטטוס
במצב רוח לאוכל מנחם? מה אתם אומרים על המבורגר ביתי עסיסי ופלחי פוטוטו טעימים וקראנצ'ים ליד? עם הנינג'ה גריל זה כל כך פשוט ומהיר
במצב רוח לאוכל מנחם? מה אתם אומרים על המבורגר ביתי עסיסי ופלחי פוטוטו טעימים וקראנצ'ים ליד? עם הנינג'ה גריל זה כל כך פשוט ומהיר
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 617.0 קק״ל 3085.1 קק״לפחמימות 46.6 גרם 233.0 גרםשומן 31.3 גרם 156.5 גרםנתרן 1402.7 מ״ג 7013.3 מ״גחלבון 32.6 גרם 162.8 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.9 גרםשומן רווי 7.9 גרם 39.5 גרםכולסטרול 109.2 מ״ג 546.0 מ״גסידן 31.9 מ״ג 159.6 מ״גברזל 3.4 מ״ג 17.1 מ״גאשלגן 372.7 מ״ג 1863.3 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 38.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות617
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 617.0 קק״ל 3085.1 קק״לפחמימות 46.6 גרם 233.0 גרםשומן 31.3 גרם 156.5 גרםנתרן 1402.7 מ״ג 7013.3 מ״גחלבון 32.6 גרם 162.8 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.9 גרםשומן רווי 7.9 גרם 39.5 גרםכולסטרול 109.2 מ״ג 546.0 מ״גסידן 31.9 מ״ג 159.6 מ״גברזל 3.4 מ״ג 17.1 מ״גאשלגן 372.7 מ״ג 1863.3 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 38.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 617 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
600 גרם בשר בקר טחון5 קציצות, כל קציצה כ- 150 גרם
-
1/2 בצל בינוניקצוץ דק
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
פוטטוס
-
3 תפוחי אדמה בינונייםמקולפים (עדיפות לאלו עם הקליפה האדומה)
-
125 מ"ל מים
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק(חצי כוס לפני הטיגון, ועוד 4 כפות לאחר הטיגון)
-
1 כפית חרדל גרגירים
אופן הכנה
- מכינים את ההמבורגר: מאדים את הבצל הקצוץ עם שמן הקנולה במחבת. לאחר שהבצל התרכך מערבבים בקערה עם הבשר הטחון, שמן הזית והמלח. יוצרים המבורגרים בגודל של 75 גרם לקציצה.
- מחממים את הנינג’ה למצב גריל בטמפרטורת MAX
- כשהמכשיר מורה שהוא מוכן, מניחים את ההמבורגרים על פלטת הגריל ל-9 דקות (כדי שיהיה במידת עשייה MW אם ברצונכם מידת עשייה נמוכה יותר אפשר לצלות את ההמבורגרים 7 דקות בלבד).
- מכינים את הפוטטוס: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.
- כעת בוחרים ב”טיגון באוויר חם” בטמפ’ של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- . מכניסים את תפוחי האדמה עם הרוטב לסלסילת הטיגון ומניחים את הסלסילה בתוך הסיר.
- מוסיפים לתפוחי האדמה את השמן, המלח ורוטב הצ’ילי המתוק. סוגרים את המכסה.
- כעבור 7 דקות מערבבים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון.
- מוציאים מהמכשיר, מוסיפים 4 כפות צ’ילי מתוק לתפו”א ומערבבים.
- מגישים יחד עם ההמבורגרים.
אופן הכנה
- מכינים את ההמבורגר: מאדים את הבצל הקצוץ עם שמן הקנולה במחבת. לאחר שהבצל התרכך מערבבים בקערה עם הבשר הטחון, שמן הזית והמלח. יוצרים המבורגרים בגודל של 75 גרם לקציצה.
- מחממים את הנינג’ה למצב גריל בטמפרטורת MAX
- כשהמכשיר מורה שהוא מוכן, מניחים את ההמבורגרים על פלטת הגריל ל-9 דקות (כדי שיהיה במידת עשייה MW אם ברצונכם מידת עשייה נמוכה יותר אפשר לצלות את ההמבורגרים 7 דקות בלבד).
- מכינים את הפוטטוס: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.
- כעת בוחרים ב”טיגון באוויר חם” בטמפ’ של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- . מכניסים את תפוחי האדמה עם הרוטב לסלסילת הטיגון ומניחים את הסלסילה בתוך הסיר.
- מוסיפים לתפוחי האדמה את השמן, המלח ורוטב הצ’ילי המתוק. סוגרים את המכסה.
- כעבור 7 דקות מערבבים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון.
- מוציאים מהמכשיר, מוסיפים 4 כפות צ’ילי מתוק לתפו”א ומערבבים.
- מגישים יחד עם ההמבורגרים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן