באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

הארוחה הכי כיפית שיש: המבורגר ופוטטוס

במצב רוח לאוכל מנחם? מה אתם אומרים על המבורגר ביתי עסיסי ופלחי פוטוטו טעימים וקראנצ'ים ליד? עם הנינג'ה גריל זה כל כך פשוט ומהיר
במצב רוח לאוכל מנחם? מה אתם אומרים על המבורגר ביתי עסיסי ופלחי פוטוטו טעימים וקראנצ'ים ליד? עם הנינג'ה גריל זה כל כך פשוט ומהיר
  • Ninja
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    617
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 617.0 קק״ל 3085.1 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 233.0 גרם
    שומן 31.3 גרם 156.5 גרם
    נתרן 1402.7 מ״ג 7013.3 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 162.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 39.5 גרם
    כולסטרול 109.2 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 159.6 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 372.7 מ״ג 1863.3 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 38.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    617
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 617.0 קק״ל 3085.1 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 233.0 גרם
    שומן 31.3 גרם 156.5 גרם
    נתרן 1402.7 מ״ג 7013.3 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 162.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 39.5 גרם
    כולסטרול 109.2 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 159.6 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 372.7 מ״ג 1863.3 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 38.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
Ninja
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

המבורגר

פוטטוס


אופן הכנה

  1. מכינים את ההמבורגר: מאדים את הבצל הקצוץ עם שמן הקנולה במחבת. לאחר שהבצל התרכך מערבבים בקערה עם הבשר הטחון, שמן הזית והמלח. יוצרים המבורגרים בגודל של 75 גרם לקציצה.
  2. מחממים את הנינג’ה למצב גריל בטמפרטורת MAX
  3. כשהמכשיר מורה שהוא מוכן, מניחים את ההמבורגרים על פלטת הגריל ל-9 דקות (כדי שיהיה במידת עשייה MW אם ברצונכם מידת עשייה נמוכה יותר אפשר לצלות את ההמבורגרים 7 דקות בלבד).
  4. מכינים את הפוטטוס: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.
  5. כעת בוחרים ב”טיגון באוויר חם” בטמפ’ של 200 מעלות למשך 15 דקות.
  6. . מכניסים את תפוחי האדמה עם הרוטב לסלסילת הטיגון ומניחים את הסלסילה בתוך הסיר.
  7. מוסיפים לתפוחי האדמה את השמן, המלח ורוטב הצ’ילי המתוק. סוגרים את המכסה.
  8. כעבור 7 דקות מערבבים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון.
  9. מוציאים מהמכשיר, מוסיפים 4 כפות צ’ילי מתוק לתפו”א ומערבבים.
  10. מגישים יחד עם ההמבורגרים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הארוחה הכי כיפית שיש: המבורגר ופוטטוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות