מתכון למוקפץ עם אטריות, סינטה וירקות ברוטב אסיאתי

מתכון למוקפץ עם רוטב אסיאתי משגע בלי מאמץ כלל! נודלס, רצועות סינטה וירקות צבעוניים מוקפצים עם הרוטב, שום וג'ינג'ר
מתכון למוקפץ עם רוטב אסיאתי משגע בלי מאמץ כלל! נודלס, רצועות סינטה וירקות צבעוניים מוקפצים עם הרוטב, שום וג'ינג'ר
  • שיר אשכנזי
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    673
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.5 קק״ל 1345.0 קק״ל
    פחמימות 93.6 גרם 187.2 גרם
    סוכר 49.1 גרם 98.2 גרם
    שומן 8.0 גרם 16.0 גרם
    נתרן 1740.9 מ״ג 3481.8 מ״ג
    חלבון 45.3 גרם 90.7 גרם
    סיבים תזונתיים 11.4 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 165.2 מ״ג 330.4 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 1105.5 מ״ג 2210.9 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    673
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.5 קק״ל 1345.0 קק״ל
    פחמימות 93.6 גרם 187.2 גרם
    סוכר 49.1 גרם 98.2 גרם
    שומן 8.0 גרם 16.0 גרם
    נתרן 1740.9 מ״ג 3481.8 מ״ג
    חלבון 45.3 גרם 90.7 גרם
    סיבים תזונתיים 11.4 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 165.2 מ״ג 330.4 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 1105.5 מ״ג 2210.9 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

לא צריך לעבוד קשה מדי כדי להכין ארוחת צהרים או ערב. מכינים נודלס ב-5 דקות, משדכים לאטריות רצועות סינטה, ירקות צבעוניים טריים ורוטב מוכן לקיצור הדרך, ויש לכם מוקפץ חלומי בנוסח אסיאתי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נודלס מוקפץ

הגשה

  • 1 חופן עירית
    קצוצה או בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן במחבת רחבה או ווק. מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב להזהבה יפה. מוציאים לצלחת ושומרים את הנוזלים של הבשר במחבת.
  2. חותכים את הבצל לרצועות גסות, את השום והג’ינג’ר דק, מגררים את הגזר, חותכים את הפלפלים והכרוב לרצועות.
  3. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
  4. מטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר באותה מחבת בה טיגנו את הסינטה תוך כדי ערבוב להזהבה יפה. מוסיפים את הגזר ומערבבים. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים עוד כמה דקות לריכוך חלקי. מוסיפים את הכרוב ומערבבים. מתבלים את הירקות במלח, פלפל וצ׳ילי חריף לפי הטעם.
  5. מוסיפים את הנודלס לירקות, מחזירים את הבשר ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים על להבה גבוהה 2 דקות.
  6. מפזרים עירית או בצל ירוק ומגישים מיד.
נודלס מוקפץ1
מתכון למוקפץ עם נודלס, סינטה וירקות ברוטב אסיאתי. צילום: שיר אשכנזי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות