הילדים רוצים פיצה כאן ועכשיו? פיצות אישיות מהירות מבצק גבינת קוטג’
עשיתם את הטעות ושאלתם את הילדים מה הם רוצים לאכול לארוחת הערב והם ענו פיצצצצה?! באנו להציל אתכם! פיצות אישיות בחצי שעה ובבצק פטנט חסכוני
עשיתם את הטעות ושאלתם את הילדים מה הם רוצים לאכול לארוחת הערב והם ענו פיצצצצה?! באנו להציל אתכם! פיצות אישיות בחצי שעה ובבצק פטנט חסכוני
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.5 קק״ל 3884.8 קק״לפחמימות 33.6 גרם 335.9 גרםסוכר 3.2 גרם 31.7 גרםשומן 20.6 גרם 206.5 גרםנתרן 653.4 מ״ג 6534.4 מ״גחלבון 16.6 גרם 166.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.3 גרםשומן רווי 6.4 גרם 63.7 גרםכולסטרול 54.4 מ״ג 543.9 מ״גסידן 61.7 מ״ג 617.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 80.9 מ״ג 808.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות389
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.5 קק״ל 3884.8 קק״לפחמימות 33.6 גרם 335.9 גרםסוכר 3.2 גרם 31.7 גרםשומן 20.6 גרם 206.5 גרםנתרן 653.4 מ״ג 6534.4 מ״גחלבון 16.6 גרם 166.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.3 גרםשומן רווי 6.4 גרם 63.7 גרםכולסטרול 54.4 מ״ג 543.9 מ״גסידן 61.7 מ״ג 617.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 80.9 מ״ג 808.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבצק
לציפוי
-
1 1/2 כוסות רוטב פומודורו קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
300 גרם גבינת מוצרלה נעםמגוררת. ניתן להחליף לגבינות אחרות - קשקוואל, עמק, פרמז'ן, מה שבא או מה שיש במקרר
-
1 כוס זיתים ירוקיםמגולענים
-
1 כוס גרגירי תירס
-
1 כוס עגבניות שרי צבעוניות
-
1 קורט טימין טרילא חובה, ניתן להחליף באורגנו או כל תבלין שאוהבים ואפשר גם לוותר
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום גבוה (180-200 מעלות).
- בקערה מערבבים את כל החומרים, רק את הקמח יש להוסיף בזהירות לאט לאט. לא חייבים במיקסר, אפשר לגמרי ללוש ביד. הבצק שמתקבל מעט דביק ורטוב, אל תוסיפו לו עוד קמח, הרטיבות הזו תגרום לו להיות אוורירי ולא דחוס. אם הבצק יבש מדי ופירורי ניתן להוסיף לו כף או שתיים של חלב.
- מצפים 2 תבניות תנור גדולות בנייר אפיה, או משטחי אפיה רב שימושיים כאלה ומשמנים בשמן זית, על הדרך משמנים גם את הידיים.
- בידיים משומנות מחלקים את הבצק לשמונה-עשרה כדורים ומשטחים. אפשר לעשות את זה עם הילדים, הם מאוד יהנו.
- מורחים על כל אחד מעיגולי הבצק רוטב עגבניות.
- מפזרים את תערובת הגבינות מעל ומקשטים בזיתים, עגבניות, פלפלים ובמה שאוהבים.
- אופים את הפיצות כ-20 דקות עד שהן מזהיבות.
- מפזרים על הפיצות מעט תימין טרי ומלח גס (אם רוצים).ראיתם?! הרבה הרבה יותר מהיר וכייפי מלהזמין פיצה עם שליח!
- הגישו לקטנטנים בצלחות כאלה לארוחה שהיא חגיגה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום גבוה (180-200 מעלות).
- בקערה מערבבים את כל החומרים, רק את הקמח יש להוסיף בזהירות לאט לאט. לא חייבים במיקסר, אפשר לגמרי ללוש ביד. הבצק שמתקבל מעט דביק ורטוב, אל תוסיפו לו עוד קמח, הרטיבות הזו תגרום לו להיות אוורירי ולא דחוס. אם הבצק יבש מדי ופירורי ניתן להוסיף לו כף או שתיים של חלב.
- מצפים 2 תבניות תנור גדולות בנייר אפיה, או משטחי אפיה רב שימושיים כאלה ומשמנים בשמן זית, על הדרך משמנים גם את הידיים.
- בידיים משומנות מחלקים את הבצק לשמונה-עשרה כדורים ומשטחים. אפשר לעשות את זה עם הילדים, הם מאוד יהנו.
- מורחים על כל אחד מעיגולי הבצק רוטב עגבניות.
- מפזרים את תערובת הגבינות מעל ומקשטים בזיתים, עגבניות, פלפלים ובמה שאוהבים.
- אופים את הפיצות כ-20 דקות עד שהן מזהיבות.
- מפזרים על הפיצות מעט תימין טרי ומלח גס (אם רוצים).ראיתם?! הרבה הרבה יותר מהיר וכייפי מלהזמין פיצה עם שליח!
- הגישו לקטנטנים בצלחות כאלה לארוחה שהיא חגיגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן