הילדים רוצים פיצה כאן ועכשיו? פיצות אישיות מהירות מבצק גבינת קוטג’

עשיתם את הטעות ושאלתם את הילדים מה הם רוצים לאכול לארוחת הערב והם ענו פיצצצצה?! באנו להציל אתכם! פיצות אישיות בחצי שעה ובבצק פטנט חסכוני
עשיתם את הטעות ושאלתם את הילדים מה הם רוצים לאכול לארוחת הערב והם ענו פיצצצצה?! באנו להציל אתכם! פיצות אישיות בחצי שעה ובבצק פטנט חסכוני
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.5 קק״ל 3884.8 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 335.9 גרם
    סוכר 3.2 גרם 31.7 גרם
    שומן 20.6 גרם 206.5 גרם
    נתרן 653.4 מ״ג 6534.4 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 166.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 63.7 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 543.9 מ״ג
    סידן 61.7 מ״ג 617.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 80.9 מ״ג 808.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.5 קק״ל 3884.8 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 335.9 גרם
    סוכר 3.2 גרם 31.7 גרם
    שומן 20.6 גרם 206.5 גרם
    נתרן 653.4 מ״ג 6534.4 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 166.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 63.7 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 543.9 מ״ג
    סידן 61.7 מ״ג 617.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 80.9 מ״ג 808.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
26 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק

לציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום גבוה (180-200 מעלות).
  2. בקערה מערבבים את כל החומרים, רק את הקמח יש להוסיף בזהירות לאט לאט. לא חייבים במיקסר, אפשר לגמרי ללוש ביד. הבצק שמתקבל מעט דביק ורטוב, אל תוסיפו לו עוד קמח, הרטיבות הזו תגרום לו להיות אוורירי ולא דחוס. אם הבצק יבש מדי ופירורי ניתן להוסיף לו כף או שתיים של חלב.
  3. מצפים 2 תבניות תנור גדולות בנייר אפיה, או משטחי אפיה רב שימושיים כאלה ומשמנים בשמן זית, על הדרך משמנים גם את הידיים.
  4. בידיים משומנות מחלקים את הבצק לשמונה-עשרה כדורים ומשטחים. אפשר לעשות את זה עם הילדים, הם מאוד יהנו.
  5. מורחים על כל אחד מעיגולי הבצק רוטב עגבניות.
  6. מפזרים את תערובת הגבינות מעל ומקשטים בזיתים, עגבניות, פלפלים ובמה שאוהבים.
  7. אופים את הפיצות כ-20 דקות עד שהן מזהיבות.
  8. מפזרים על הפיצות מעט תימין טרי ומלח גס (אם רוצים).ראיתם?! הרבה הרבה יותר מהיר וכייפי מלהזמין פיצה עם שליח!
  9. הגישו לקטנטנים בצלחות כאלה לארוחה שהיא חגיגה.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הילדים רוצים פיצה כאן ועכשיו? פיצות אישיות מהירות מבצק גבינת קוטג’

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    יהודה ביטון

    יצא טעים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

    Avatar
    יהודה ביטון

    וואייי מתכון קל ברמותתת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות