-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 72.3 קק״ל 1735.9 קק״לפחמימות 0.5 גרם 10.9 גרםשומן 8.0 גרם 190.8 גרםנתרן 216.4 מ״ג 5192.8 מ״גחלבון 6.2 גרם 148.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 76.2 גרםכולסטרול 48.3 מ״ג 1159.2 מ״גסידן 119.1 מ״ג 2858.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 34.0 מ״ג 816.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 14.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות72
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 72.3 קק״ל 1735.9 קק״לפחמימות 0.5 גרם 10.9 גרםשומן 8.0 גרם 190.8 גרםנתרן 216.4 מ״ג 5192.8 מ״גחלבון 6.2 גרם 148.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 76.2 גרםכולסטרול 48.3 מ״ג 1159.2 מ״גסידן 119.1 מ״ג 2858.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 34.0 מ״ג 816.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 14.5 מ״גסגור
את לחמניות הגבינה המדהימות האלו, אפשר לאפות בתבנית שקעים של 24 יחידות או להשתמש בכל תבנית שאוהבים, בהתאם לגודל שתרצו להכין. המתכון הבסיסי ייתן לכם חטיף או לחמנייה גבינתית ועשירה והעיקר: כשרה לחג! אז כנסו למטבח ותכינו לכם את חטיפי הגבינה, שדרגו עם זיתים או תבלינים ובתיאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 72 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיפים
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
200 גרם גבינה צהובה 22%מגורדת
-
100 גרם גבינה בולגריתמפוררת
-
3 ביצים L
-
1/4 כוס שמן זית
-
200 גרם קמח תופח כשר לפסח
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
ציפוי
-
2 כפות שומשום
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמנת, הגבינה הצהובה, הגבינה הבולגרית, הביצים, שמן הזית, המלח, הפלפל והקמח התופח לפסח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אופים במשך 25 דקות עד שהחטיפים מזהיבים.
- מצננים מעט ומגישים. חג שמח!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמנת, הגבינה הצהובה, הגבינה הבולגרית, הביצים, שמן הזית, המלח, הפלפל והקמח התופח לפסח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אופים במשך 25 דקות עד שהחטיפים מזהיבים.
- מצננים מעט ומגישים. חג שמח!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי את הלחמניות בית ספר יצא ממש מהמםם וגם לחמניות ממולאות בקוטג’
שמחים לשמוע!