רקע דוד משה

הכי קל, הכי מרענן: חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה

מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפיה!
מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפיה!
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2571.9 קק״ל 2571.9 קק״ל
    פחמימות 127.5 גרם 127.5 גרם
    שומן 194.2 גרם 194.2 גרם
    נתרן 442.6 מ״ג 442.6 מ״ג
    חלבון 23.2 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 120.3 גרם 120.3 גרם
    כולסטרול 129.2 מ״ג 129.2 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2571.9 קק״ל 2571.9 קק״ל
    פחמימות 127.5 גרם 127.5 גרם
    שומן 194.2 גרם 194.2 גרם
    נתרן 442.6 מ״ג 442.6 מ״ג
    חלבון 23.2 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 120.3 גרם 120.3 גרם
    כולסטרול 129.2 מ״ג 129.2 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
  3. משטחים את התערובת על התבנית, ומעבירים למקפיא.
  4. בקערה רחבה מניחים 45 גרם אבקת סוכר וגבינת שמנת, טורפים לבלילה חלקה.
  5. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון וטורפים.
  6. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים 15 גרם אבקת סוכר ושמנת מתוקה, מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת קצפת יציבה.

    מקציפים כ-5 דק' עד לקבלת קצפת יציבה. צילום: ספיר דהן
    מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת קצפת יציבה. צילום: ספיר דהן

  7. מעבירים בערך 3 כפות מהקצפת לצלחת ומניחים במקרר עד לקישוט.
  8. את הקצפת הנותרת מאחדים עם תערובת הגבינה.
  9. שופכים את התערובת על התחתית, ומקפיאים למשך שעתיים.
  10. לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. מעבירים את הקצפת ששמרנו לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים.

    לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. צילום: ספיר דהן
    לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. צילום: ספיר דהן

  11. ניתן להוסיף מעל עוד קצת גרידת לימון.
    חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה. צילום: ספיר דהן
    חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
    בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!

הערות

  • אפשר לוותר על הקישוט, ולהוסיף את כל הקצפת לתערובת הגבינה.
  • את חיתוכיות הגבינה שומרים במקרר, אך ניתן גם להקפיא אותן ולאכול אותן קפואות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי קל, הכי מרענן: חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    סופי

    מתכון מסורבל, במקום לכתוב בכוסות ובכפות הוא כתוב בגרמים, כך שהייתי צריכה לפנות כל פעם להמרת גרמים לכוסות. זה האריך את התהליך מאוד! מה גם זה לא יצא פורפוציונלי, אין מספיק גבינה יחסית לביסקוויטים. לגבי הטעם, נספר מחר.

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון מדוייק יותר כאשר הוא נכתב בגרמים. הדבר הכי מומלץ במטבח הוא משקל, ברגע שמתחילים להשתמש פשוט מתמכרים.
      ספרי לנו איך יצא בסוף.

    Avatar
    שושנה

    מתכון טעים, הכנתי עכשיו. אבל המידות לא נכונות…. הוספתי מפה ומשם עד שייצא טעים ומאוזן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות