הכי קל, הכי מרענן: חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה

מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפייה!
מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפייה!
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2571.9 קק״ל 2571.9 קק״ל
    פחמימות 127.5 גרם 127.5 גרם
    שומן 194.2 גרם 194.2 גרם
    נתרן 442.6 מ״ג 442.6 מ״ג
    חלבון 23.2 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 120.3 גרם 120.3 גרם
    כולסטרול 129.2 מ״ג 129.2 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2571.9 קק״ל 2571.9 קק״ל
    פחמימות 127.5 גרם 127.5 גרם
    שומן 194.2 גרם 194.2 גרם
    נתרן 442.6 מ״ג 442.6 מ״ג
    חלבון 23.2 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 120.3 גרם 120.3 גרם
    כולסטרול 129.2 מ״ג 129.2 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
  3. משטחים את התערובת על התבנית, ומעבירים למקפיא.
  4. בקערה רחבה מניחים 45 גרם אבקת סוכר וגבינת שמנת, טורפים לבלילה חלקה.
  5. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון וטורפים.
  6. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים 15 גרם אבקת סוכר ושמנת מתוקה, מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת קצפת יציבה.

    מקציפים כ-5 דק' עד לקבלת קצפת יציבה. צילום: ספיר דהן
    מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת קצפת יציבה. צילום: ספיר דהן

  7. מעבירים בערך 3 כפות מהקצפת לצלחת ומניחים במקרר עד לקישוט.
  8. את הקצפת הנותרת מאחדים עם תערובת הגבינה.
  9. שופכים את התערובת על התחתית, ומקפיאים למשך שעתיים.
  10. לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. מעבירים את הקצפת ששמרנו לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים.

    לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. צילום: ספיר דהן
    לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. צילום: ספיר דהן

  11. ניתן להוסיף מעל עוד קצת גרידת לימון.
    חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה. צילום: ספיר דהן
    חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
    בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!

הערות

  • אפשר לוותר על הקישוט, ולהוסיף את כל הקצפת לתערובת הגבינה.
  • את חיתוכיות הגבינה שומרים במקרר, אך ניתן גם להקפיא אותן ולאכול אותן קפואות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי קל, הכי מרענן: חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    מלה

    מתכון מצוין. שמה יותר לימון ויותר שמנת מתוקה. פשוט מעולה! תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מלה, שמחים שלמוע.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות