סנו רקע

הכל בסיר אחד: תבשיל קציצות בקר ואורז

איזה כיף שכל הקסם הזה קורה בסיר אחד ותוך פחות משעה: תבשיל קציצות בקר ואורז טעים בטירוף ומתחסל בדקה
איזה כיף שכל הקסם הזה קורה בסיר אחד ותוך פחות משעה: תבשיל קציצות בקר ואורז טעים בטירוף ומתחסל בדקה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.0 קק״ל 3143.8 קק״ל
    פחמימות 42.8 גרם 256.6 גרם
    שומן 37.4 גרם 224.7 גרם
    נתרן 1097.3 מ״ג 6583.9 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 231.0 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 76.7 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 103.5 גרם
    כולסטרול 128.3 מ״ג 769.9 מ״ג
    סידן 79.5 מ״ג 477.2 מ״ג
    ברזל 14.6 מ״ג 87.5 מ״ג
    אשלגן 798.5 מ״ג 4791.2 מ״ג
    אבץ 16.3 מ״ג 97.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.0 קק״ל 3143.8 קק״ל
    פחמימות 42.8 גרם 256.6 גרם
    שומן 37.4 גרם 224.7 גרם
    נתרן 1097.3 מ״ג 6583.9 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 231.0 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 76.7 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 103.5 גרם
    כולסטרול 128.3 מ״ג 769.9 מ״ג
    סידן 79.5 מ״ג 477.2 מ״ג
    ברזל 14.6 מ״ג 87.5 מ״ג
    אשלגן 798.5 מ״ג 4791.2 מ״ג
    אבץ 16.3 מ״ג 97.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים לתערובת אחידה ודביקה. אם התערובת נוזלית מדי, מוסיפים עוד קצת פירורי לחם.
  2. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כ-20 קציצות עגולות בגודל כדור טניס ומסדרים אותן בתוך תבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.

    תבשיל קציצות בקר ואורז בסיר אחד 1
    מכינים את הקציצות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  3. מניילנים בסנו סושי- ניילון נצמד ומעבירים להתייצבות במקרר בזמן שמכינים את הרוטב.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת רחבה (סוטאז’) ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב עד להזהבה יפה.
  5. מוסיפים למחבת את השום והעגבניות המיובשות, מערבבים וממשיכים לטגן במשך דקה.
  6. שופכים לסיר גם את רוטב העגבניות, רסק העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

    תבשיל קציצות בקר ואורז בסיר אחד5
    מוסיפים בעדינות את הקציצות לתוך הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  7. מתבלים, מערבבים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות.
  8. בשלב זה מוסיפים את הקציצות לתוך הרוטב, מכסים במכסה ומבשלים במשך 30 דקות.
  9. מוסיפים לרוטב את האורז ומכסים אותו בעדינות ברוטב מכל הצדדים. אם אין מספיק נוזלים, מוסיפים עוד קצת מים רותחים.
  10. מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות, או עד שהאורז רך ומוכן.
  11. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד.

    תבשיל קציצות בקר ואורז בסיר אחד3
    תבשיל קציצות בקר ואורז בסיר אחד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכל בסיר אחד: תבשיל קציצות בקר ואורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      כן, אפשר להכין את התבשיל עם סוגי אורז לבן אחרים כגון: פרסי, יסמין וכו’.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות