רקע הנמל

הסוד הוא בציפוי: עוגת גבינה בטעמים מפתיעים

עוגת גבינה עשירה על בסיס פירורי ביסקוויטים וחמאה עם מבחר ציפויים מפתיעים. מחלקים את העוגה ובכל חלק מפנקים בציפוי אחר. התוצאה חגיגית ומרשימה, קלה להכנה ובעיקר מאוד טעימה
עוגת גבינה עשירה על בסיס פירורי ביסקוויטים וחמאה עם מבחר ציפויים מפתיעים. מחלקים את העוגה ובכל חלק מפנקים בציפוי אחר. התוצאה חגיגית ומרשימה, קלה להכנה ובעיקר מאוד טעימה
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8165
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8164.5 קק״ל 8164.5 קק״ל
    פחמימות 2569.8 גרם 2569.8 גרם
    שומן 2566.1 גרם 2566.1 גרם
    נתרן 2716.9 מ״ג 2716.9 מ״ג
    חלבון 2189.5 גרם 2189.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2122.3 גרם 2122.3 גרם
    שומן רווי 2406.3 גרם 2406.3 גרם
    כולסטרול 2336.6 מ״ג 2336.6 מ״ג
    סידן 2189.9 מ״ג 2189.9 מ״ג
    ברזל 2126.1 מ״ג 2126.1 מ״ג
    אשלגן 2377.5 מ״ג 2377.5 מ״ג
    אבץ 2122.3 מ״ג 2122.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8165
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8164.5 קק״ל 8164.5 קק״ל
    פחמימות 2569.8 גרם 2569.8 גרם
    שומן 2566.1 גרם 2566.1 גרם
    נתרן 2716.9 מ״ג 2716.9 מ״ג
    חלבון 2189.5 גרם 2189.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2122.3 גרם 2122.3 גרם
    שומן רווי 2406.3 גרם 2406.3 גרם
    כולסטרול 2336.6 מ״ג 2336.6 מ״ג
    סידן 2189.9 מ״ג 2189.9 מ״ג
    ברזל 2126.1 מ״ג 2126.1 מ״ג
    אשלגן 2377.5 מ״ג 2377.5 מ״ג
    אבץ 2122.3 מ״ג 2122.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס העוגה

מלית

ציפוי קרם ברולה

ציפוי אוראו

ציפוי קינדר

ציפוי פררו

ציפוי תותים וקצפת

ציפוי בייגלה מלוח

אפייה


אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום של 240 מעלות
  2. מרפדים תבנית בקוטר 26 בנייר אפייה.
  3. מפוררים את הביסקוויטים ומעבירים לקערה. ממיסים את החמאה ושופכים על הביסקוויטים. מערבבים ומשטחים את התערובת באופן אחיד ומהודק בתחתית התבנית.
  4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר וניל, סוכר, ביצים וקמח עד שמתקבלת בלילה אחידה ויוצקים את הבלילה על תחתית הביסקוויטים.
  5. אופים 10 דקות בחום של 240 מעלות ולאחר מכן מורידים את הטמפרטורה של התנור ל-110 מעלות ואופים עוד 25 דקות.
  6. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוך התנור למשך שעתיים. חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במשך כל זמן האפייה ולאחריה, רק להוריד מעלות לפי הזמנים.
  7. כשהעוגה מוכנה מצננים במקרר למשך שעתיים לפחות.
  8. אחרי שהעוגה הצטננה, פורסים אותה ומתפרעים עם הציפויים.

    עוגת גבינה עם ציפויים מפתיעים 1
    עוגת גבינה חגיגית בטעמים מפתיעים! צילום: מעיין טרודל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הסוד הוא בציפוי: עוגת גבינה בטעמים מפתיעים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Marina Ohman

    עוגת גבינה אפויה

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כדאי לדייק ולהשתמש בגבינות שצויינו במתכון.

    Avatar
    חן חן

    אחרי האפייה של 25 דקות העוגה עדיין נוזלית.. האם היא מתגבשת במהלך הקירור??

      Avatar
      מערכת Foody

      האם אפית על פי ההוראות?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות