סנו רקע

השילוב המושלם – עוגת גבינה וכדורי שוקולד

כדורי שוקולד שילדים אוהבים משולבים עם עוגת גבינה שכולם אוהבים? בול בזמן לחג החלב. קבלו מתכון מנצח לעוגת גבינה וכדורי שוקולד שתשדרג לכם את החג
כדורי שוקולד שילדים אוהבים משולבים עם עוגת גבינה שכולם אוהבים? בול בזמן לחג החלב. קבלו מתכון מנצח לעוגת גבינה וכדורי שוקולד שתשדרג לכם את החג
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4485
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4485.0 קק״ל 8970.0 קק״ל
    פחמימות 321.6 גרם 643.1 גרם
    שומן 332.1 גרם 664.2 גרם
    נתרן 6104.2 מ״ג 12208.4 מ״ג
    חלבון 55.2 גרם 110.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.2 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 203.6 גרם 407.3 גרם
    כולסטרול 772.9 מ״ג 1545.8 מ״ג
    סידן 1058.8 מ״ג 2117.5 מ״ג
    ברזל 14.0 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 1837.3 מ״ג 3674.6 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4485
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4485.0 קק״ל 8970.0 קק״ל
    פחמימות 321.6 גרם 643.1 גרם
    שומן 332.1 גרם 664.2 גרם
    נתרן 6104.2 מ״ג 12208.4 מ״ג
    חלבון 55.2 גרם 110.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.2 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 203.6 גרם 407.3 גרם
    כולסטרול 772.9 מ״ג 1545.8 מ״ג
    סידן 1058.8 מ״ג 2117.5 מ״ג
    ברזל 14.0 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 1837.3 מ״ג 3674.6 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית כדורי שוקולד

קרם גבינה

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית כדורי השוקולד: ממיסים במיקרוגל בפולסים חמאה, שוקולד וחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. מוזגים על גבי שברי העוגיות ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
  3. מחלקים לשתי תבניות אינגליש קייק ומשטחים היטב לתחתית אחידה, מעבירים למקרר.
  4. מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את כל המצרכים יחד פרט לגבינה לבנה, עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים את הגבינה לבנה ומקציפים לקבלת מרקם יציב.
  5. יוצקים על גבי התחתיות. מעבירים למקרר להתייצבות של שעה וחצי לפחות (אפשר למקפיא לשעה לזרז את התהליך).
  6. מכינים את ציפוי השוקולד: מרתיחים שמנת ומוזגים על גבי השוקולד, מחכים דקה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. מוזגים על גבי העוגות הקרות ומכניסים לקירור של 5 שעות לפחות.
  8. כשהשוקולד מתייצב ניתן לגרד שוקולד לקישוט.

    עוגת גבינה כדורי שוקולד
    עוגת גבינה כדורי שוקולד. צילום: בתיה שורק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות