וופל בלגי / פנקייק

בואו ללמוד איך מכינים מאותה הבלילה ארוחת בוקר אולטימטיבית, במיוחד של יום שבת - וופל בלגי / פנקייק, שמגישים עם חמאה ומייפל ומפנקים את המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בלילה

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  2. בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
  3. משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים על האש.
  4. להכנת פנקייקס - מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
  5. מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל.

הערות

  • אפשר להכין 4 וופלים ענקיים או 20 פנקייקס קטנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 385.2 קק״ל 1541.0 קק״ל
פחמימות 48.5 גרם 194.1 גרם
שומן 15.4 גרם 61.6 גרם
נתרן 568.2 מ״ג 2272.9 מ״ג
חלבון 11.7 גרם 46.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.1 גרם
שומן רווי 8.4 גרם 33.8 גרם
כולסטרול 159.2 מ״ג 636.7 מ״ג
סידן 119.2 מ״ג 476.7 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
אשלגן 172.2 מ״ג 688.8 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody