רקע הנמל
הנמל

פבלובה כוורת דבורים מטריפה!

לא להאמין שהקינוח המרשים הזה הוא אחד הקלים להכנה, ועוד בהגשה אישית! פבלובה כוורת דבורים במילוי תפוחים וזילוף דבש
לא להאמין שהקינוח המרשים הזה הוא אחד הקלים להכנה, ועוד בהגשה אישית! פבלובה כוורת דבורים במילוי תפוחים וזילוף דבש
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    299
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.2 קק״ל 2992.0 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 209.5 גרם
    שומן 19.0 גרם 190.0 גרם
    נתרן 8.1 מ״ג 81.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 115.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    299
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.2 קק״ל 2992.0 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 209.5 גרם
    שומן 19.0 גרם 190.0 גרם
    נתרן 8.1 מ״ג 81.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 115.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פבלובה

קרם


אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר ואת אבקת הסוכר בהדרגה, וכן מוסיפים את מחית הוניל וצבע המאכל.
  2. מקציפים במהירות בינונית במשך כ-20 דקות (כן, הרבה זמן) עד לקבלת מרנג חזק ויציב מאוד.

    פבלובה כוורת2
    מקציפים את החלבונים למרנג בוהק ויציב

  3. מעבירים את המרנג לשקית זילוף, גוזרים חור בעזרת מספריים (אפשר להשתמש בצנטר חלק) ומזלפים בתבנית בסיס ושוליים בתנועות מעגליות, לצורה של כוס.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 90 מעלות במשך 4 שעות עד לייבוש מלא. חשוב לשים לב - לא להוציא אותם לפני הזמן גם אם זה נראה מוכן לכאורה.

    פבלובה כוורת5
    מזלפים בתנועה מעגלית את הפבלובות

  5. ממלאים את הפבלובות במלית התפוחים.
  6. מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב.
  7. מזלפים את הקרם מעל הפבלובות בתנועות מעגליות.
  8. מקשטים בדבורים עשויות משוקולד או סוכריות. ניתן לזגג מעל עם טיפה דבש.
  9. שומרים במקרר עד ההגשה.

    פבלובה כוורת8
    פבלובה כוורת דבורים אישית. צילום: שירן מתתיהו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה כוורת דבורים מטריפה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מעמי

    אפשר להשתמש במקום צבע מאכל בגל מאכל?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי, רצוי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות