חגיגי וצבעוני: אורז מוקפץ עם ירקות ברוטב אסייתי

אם אתם רוצים להוסיף לא רק טעם אלא צבע לשולחן החג - זה המתכון בשבילכם! אורז מוקפץ עם המון ירקות ותיבול אסייתי מושלם
אם אתם רוצים להוסיף לא רק טעם אלא צבע לשולחן החג - זה המתכון בשבילכם! אורז מוקפץ עם המון ירקות ותיבול אסייתי מושלם
  • מירי כהן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    250
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.4 קק״ל 1251.9 קק״ל
    פחמימות 40.0 גרם 199.8 גרם
    שומן 3.9 גרם 19.7 גרם
    נתרן 604.5 מ״ג 3022.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 35.7 מ״ג 178.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 277.7 מ״ג 1388.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    250
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.4 קק״ל 1251.9 קק״ל
    פחמימות 40.0 גרם 199.8 גרם
    שומן 3.9 גרם 19.7 גרם
    נתרן 604.5 מ״ג 3022.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 35.7 מ״ג 178.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 277.7 מ״ג 1388.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
מירי כהן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז מוקפץ


אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז על פי הוראות היצרן. מניחים בצד להתקררות.
  2. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את הבצל, מוסיפים את שאר הירקות (חוץ מהתירס) ומקפיצים עד לריכוך.
  3. מזיזים את הירקות הצידה, שופכים את הביצה ומערבבים כדי שתהפוך למקושקשת.
  4. מוסיפים את התירס ומערבבים.
  5. מוסיפים את האורז שקורר למחבת ומקפיצים.
  6. מוסיפים את התבלינים והרטבים, מערבבים היטב עד שהרוטב נטמע, מקפיצים עוד 2-3 דקות ומגישים. בתיאבון!
אורז מוקפץ עם ירקות ברוטב אסייתי
אורז מוקפץ עם ירקות ברוטב אסייתי. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות