חיתוכיות פאדג’ שוקולד בשכבות עם קראנץ’ שוקולד חלב

שכבות של עונג מתוק - בראוניז שוקולד ומעליו שכבת קראנץ' שוקולד חלב ופרלינה עם פאדג' שוקולד מעל. אתם לא מאמינים כמה זה מושחת וטעים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

בראוניז

קראנץ' פייטה

פאדג' שוקולד

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה שמים חמאה ושוקלד וממיסים במיקרוגל בפולסים.
  3. מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים סוכר וקמח ומקפלים.
  6. אופים 15 דקות. מוציאים ומצננים.
  7. מכינים קראנץ’ פייטה: בקערה שמים שוקולד חמאה ומחית פרלינה וממיסים במיקרוגל בפולסים.
  8. מערבבים היטב ומוסיפים את הפייטה. מוזגים את המסה על הבראוניז ומיישרים.
  9. מכינים פאדג’ שוקולד: בקערה שמים את כל המרכיבים מחממים בפולסים במיקרוגל.
  10. מערבבים היטב, מוזגים את המסה על שכבת הפייטה ומיישרים. ניתן להוסיף אגוזי לוז קצוצים / פקאנים / אגוזי מלך.

מתכון: דניאל אמון

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 1000.2 קק״ל 10002.3 קק״ל
פחמימות 119.9 גרם 1199.0 גרם
שומן 51.1 גרם 511.0 גרם
נתרן 126.0 מ״ג 1259.9 מ״ג
חלבון 15.9 גרם 159.1 גרם
סיבים תזונתיים 8.2 גרם 82.0 גרם
שומן רווי 30.3 גרם 302.9 גרם
כולסטרול 170.6 מ״ג 1705.9 מ״ג
סידן 236.2 מ״ג 2361.9 מ״ג
ברזל 6.5 מ״ג 64.6 מ״ג
אשלגן 779.4 מ״ג 7793.5 מ״ג
אבץ 3.6 מ״ג 35.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody