חלה במילוי גבינת מוצרלה וטפנד זיתים

רכה, נימוחה ומשודרגת: חלה עם גבינת מוצרלה איטלקית וטפנד זיתים שמכינים לבד. מאפה מושלם, עם ניחוח משגע שקשה להישאר אדישים אליו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

שימון הבצק

טפנד

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים את חומרי הבצק כ-10 דקות במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק רך, גמיש ודביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את הטפנד: מרסקים במעבד מזון את חומרי הטפנד, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
  4. מרכיבים את החלות ומתפיחים שוב: מקמחים קלות משטח עבודה נקי ומניחים עליו את הבצק. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  5. מורחים כל עלה בטפנד, מפזרים גבינת מוצרלה ומגלגלים לגליל.
  6. יוצרים בורג מכל זוג גלילים. מניחים כל חלת בורג בתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  7. אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
  8. מברישים את החלות בביצה טרופה.
  9. אופים בתנור החם כ-30 דקות, עד שהחלות זהובות מאוד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1707.1 קק״ל 3414.2 קק״ל
פחמימות 189.5 גרם 379.1 גרם
שומן 78.3 גרם 156.6 גרם
נתרן 2984.8 מ״ג 5969.5 מ״ג
חלבון 62.3 גרם 124.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.3 גרם
שומן רווי 22.1 גרם 44.1 גרם
כולסטרול 312.8 מ״ג 625.6 מ״ג
סידן 675.4 מ״ג 1350.8 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 182.3 מ״ג 364.6 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody