חלה במילוי גבינת מוצרלה וטפנד זיתים

רכה, נימוחה ומשודרגת: חלה עם גבינת מוצרלה איטלקית וטפנד זיתים שמכינים לבד. מאפה מושלם, עם ניחוח משגע שקשה להישאר אדישים אליו
רכה, נימוחה ומשודרגת: חלה עם גבינת מוצרלה איטלקית וטפנד זיתים שמכינים לבד. מאפה מושלם, עם ניחוח משגע שקשה להישאר אדישים אליו
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1724
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1723.8 קק״ל 3447.6 קק״ל
    פחמימות 190.3 גרם 380.6 גרם
    שומן 79.4 גרם 158.9 גרם
    נתרן 3096.2 מ״ג 6192.3 מ״ג
    חלבון 63.7 גרם 127.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 22.4 גרם 44.7 גרם
    כולסטרול 354.4 מ״ג 708.8 מ״ג
    סידן 672.3 מ״ג 1344.5 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 176.0 מ״ג 352.1 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1724
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1723.8 קק״ל 3447.6 קק״ל
    פחמימות 190.3 גרם 380.6 גרם
    שומן 79.4 גרם 158.9 גרם
    נתרן 3096.2 מ״ג 6192.3 מ״ג
    חלבון 63.7 גרם 127.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 22.4 גרם 44.7 גרם
    כולסטרול 354.4 מ״ג 708.8 מ״ג
    סידן 672.3 מ״ג 1344.5 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 176.0 מ״ג 352.1 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שימון הבצק

טפנד

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים את חומרי הבצק כ-10 דקות במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק רך, גמיש ודביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את הטפנד: מרסקים במעבד מזון את חומרי הטפנד, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
  4. מרכיבים את החלות ומתפיחים שוב: מקמחים קלות משטח עבודה נקי ומניחים עליו את הבצק. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  5. מורחים כל עלה בטפנד, מפזרים גבינת מוצרלה ומגלגלים לגליל.
  6. יוצרים בורג מכל זוג גלילים. מניחים כל חלת בורג בתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  7. אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
  8. מברישים את החלות בביצה טרופה.
  9. אופים בתנור החם כ-30 דקות, עד שהחלות זהובות מאוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלה במילוי גבינת מוצרלה וטפנד זיתים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות