חלומו של כל רעב: תבשיל שומר לימוני וברמונדי ישראלי

הוא דל בקלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים, גם אם את אוהבים טעמי אניס וגם אם פחות, אתם תתאהבו בשומר במנה הזאת! תבשיל שומר לימוני עם דג ברמונדי ישראלי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מטגנים את השום והסלרי עד לריכוך (ללא צבע).
  2. מטגנים את השומר הפרוס עד שהוא מתרכך מעט.
    במחבת גדולה מטגנים את השומר ושאר הירקות. צילום: שניר גואטה
    במחבת גדולה מטגנים את השומר ושאר הירקות. צילום: שניר גואטה

    מטגנים את השומר הפרוס עד שהוא מתרכך מעט. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את השומר הפרוס עד שהוא מתרכך מעט. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את הלימונים הפרוסים ללא גרעינים.
  4. אחרי שהשומר מתרכך מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדי שיעטפו את כל הירקות.

    אחרי שהשומר מתרכך מוסיפים את התבלינים. צילום: שניר גואטה
    אחרי שהשומר מתרכך מוסיפים את התבלינים. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים רבע כוס מים פושרים, מביאים לרתיחה.
  6. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש, מבשלים על להבה נמוכה בינונית כ-20 דקות.
  7. אחרי שכל הירקות כבר ממש רכים מוסיפים את חתיכות הדג ומבשלים עוד כ-10 דק’ עם מכסה.

    אחרי שכל הירקות רכים מוסיפים את חתיכות הדג. צילום: שניר גואטה
    אחרי שכל הירקות רכים מוסיפים את חתיכות הדג. צילום: שניר גואטה

  8. פותחים ומבשלים עוד כ-5 דק’ פתוח על חום גבוה כדי לצמצם מעט את הרוטב.
  9. מגישים לצד כל תוספת שתבחרו.

    תבשיל שומר לימוני וברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    תבשיל שומר לימוני וברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 29.9 קק״ל 119.5 קק״ל
פחמימות 6.1 גרם 24.5 גרם
שומן 1.2 גרם 5.0 גרם
נתרן 1940.5 מ״ג 7761.9 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 6.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 52.9 מ״ג 211.7 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 276.6 מ״ג 1106.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody