חלומו של כל רעב: תבשיל דגים ושומר לימוני

הוא דל בקלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים, גם אם את אוהבים טעמי אניס וגם אם פחות, אתם תתאהבו בשומר במנה הזאת! תבשיל דגים ושומר ברוטב לימוני
הוא דל בקלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים, גם אם את אוהבים טעמי אניס וגם אם פחות, אתם תתאהבו בשומר במנה הזאת! תבשיל דגים ושומר ברוטב לימוני
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    506
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 505.6 קק״ל 2022.5 קק״ל
    פחמימות 43.1 גרם 172.5 גרם
    שומן 1.5 גרם 5.9 גרם
    נתרן 2196.3 מ״ג 8785.3 מ״ג
    חלבון 42.3 גרם 169.4 גרם
    סיבים תזונתיים 44.2 גרם 176.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 1118.6 מ״ג 4474.2 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 7617.6 מ״ג 30470.4 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    506
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 505.6 קק״ל 2022.5 קק״ל
    פחמימות 43.1 גרם 172.5 גרם
    שומן 1.5 גרם 5.9 גרם
    נתרן 2196.3 מ״ג 8785.3 מ״ג
    חלבון 42.3 גרם 169.4 גרם
    סיבים תזונתיים 44.2 גרם 176.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 1118.6 מ״ג 4474.2 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 7617.6 מ״ג 30470.4 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מטגנים את השום והסלרי עד לריכוך (ללא צבע).
  2. מטגנים את השומר הפרוס עד שהוא מתרכך מעט.
    במחבת גדולה מטגנים את השומר ושאר הירקות. צילום: שניר גואטה
    במחבת גדולה מטגנים את השומר ושאר הירקות. צילום: שניר גואטה

    מטגנים את השומר הפרוס עד שהוא מתרכך מעט. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את השומר הפרוס עד שהוא מתרכך מעט. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את הלימונים הפרוסים ללא גרעינים.
  4. אחרי שהשומר מתרכך מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדי שיעטפו את כל הירקות.

    אחרי שהשומר מתרכך מוסיפים את התבלינים. צילום: שניר גואטה
    אחרי שהשומר מתרכך מוסיפים את התבלינים. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים רבע כוס מים פושרים, מביאים לרתיחה.
  6. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש, מבשלים על להבה נמוכה בינונית כ-20 דקות.
  7. אחרי שכל הירקות כבר ממש רכים מוסיפים את חתיכות הדג ומבשלים עוד כ-10 דק’ עם מכסה.

    אחרי שכל הירקות רכים מוסיפים את חתיכות הדג. צילום: שניר גואטה
    אחרי שכל הירקות רכים מוסיפים את חתיכות הדג. צילום: שניר גואטה

  8. פותחים ומבשלים עוד כ-5 דק’ פתוח על חום גבוה כדי לצמצם מעט את הרוטב.
  9. מגישים לצד כל תוספת שתבחרו.

    תבשיל שומר לימוני וברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    תבשיל דגים ושומר לימוני. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלומו של כל רעב: תבשיל דגים ושומר לימוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות