חריימה דגים של ורד כהן “מפינת הדג” חדרה
הכי ביתי ומנחם שיש! פרוסות עסיסיות של דגים שמתבשלות ברוטב חריימה קלאסי פיקנטי. כל שנותר הוא לבצוע חלה טרייה, לסחוט לימון ולהתחיל לזלול
הכי ביתי ומנחם שיש! פרוסות עסיסיות של דגים שמתבשלות ברוטב חריימה קלאסי פיקנטי. כל שנותר הוא לבצוע חלה טרייה, לסחוט לימון ולהתחיל לזלול
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.9 קק״ל 1399.8 קק״לפחמימות 19.4 גרם 77.4 גרםשומן 27.0 גרם 108.0 גרםנתרן 891.3 מ״ג 3565.4 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 19.4 מ״ג 77.4 מ״גסידן 56.1 מ״ג 224.6 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 987.2 מ״ג 3948.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות350
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.9 קק״ל 1399.8 קק״לפחמימות 19.4 גרם 77.4 גרםשומן 27.0 גרם 108.0 גרםנתרן 891.3 מ״ג 3565.4 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 19.4 מ״ג 77.4 מ״גסידן 56.1 מ״ג 224.6 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 987.2 מ״ג 3948.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 350 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כף שוםכתוש
-
2 כפות פפריקה חריפה
-
6 כפות רסק עגבניות
-
3/4 כוס מים
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף כמון טחון
-
1 דג לבן בינוניחתוך לפרוסות
אופן הכנה
-
- בסיר רחב ושטוח שמים את השמן, כשהשמן חם מוסיפים את השום, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים ושוב מערבבים עד לקבלת סלסה אחידה.
- מבשלים את הסלסה על אש קטנה במשך 20 דקות. אם יש צורך והסלסה נראית סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים שוב.
- מוסיפים את פרוסות הברמונדי ומבשלים כ-10-15 דקות נוספות.
- מפזרים מעל כמון, סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים 5 דקות נוספות.
- סוחטים לימון טרי מעל מכבים את הגז ומגישים חם עם חלה טרייה.
אופן הכנה
-
- בסיר רחב ושטוח שמים את השמן, כשהשמן חם מוסיפים את השום, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים ושוב מערבבים עד לקבלת סלסה אחידה.
- מבשלים את הסלסה על אש קטנה במשך 20 דקות. אם יש צורך והסלסה נראית סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים שוב.
- מוסיפים את פרוסות הברמונדי ומבשלים כ-10-15 דקות נוספות.
- מפזרים מעל כמון, סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים 5 דקות נוספות.
- סוחטים לימון טרי מעל מכבים את הגז ומגישים חם עם חלה טרייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן