טארט טאטן בצל מקורמל, בלסמי וגבינת עיזים של אהרוני

מתכון משגע של אהרוני של טארט טאטן בצל עם זיגוג בלסמי וגבינת עיזים. מכינים בקלי קלות עם בצק עלים מוכן מראש ונהנים ממאפה יפהפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

תבנית טארט 22 ס"מ

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. בתבנית שמים את שמן הזית, החומץ הבלסמי, החמאה, המלח, הפלפל השחור והטימין.
  3. חוצים את הבצלים לרוחבם ומסדרים אותם כשצידם החתוך כלפי מטה בתבנית.
  4. משטחים את בצק העלים על משטח עבודה מקומח ומרדדים מעט. חותכים עיגול גדול במעט מגודל התבנית, דוקרים במזלג ומכסים איתו את הבצלים שבתבנית. את שולי הבצק דוחפים בעזרת האצבעות בין שולי התבנית לבצלים.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות.
  6. כשהמאפה התקרר מעט, הופכים אותו בזהירות לצלחת הגשה.
  7. פורסים פרוסות דקות מגבינת העיזים ומעטרים את פני המאפה. מפזרים מעט עלי טימין.
  8. מחזירים את המאפה לצלייה בתנור במצב גריל ל-5 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1007.7 קק״ל 1007.7 קק״ל
פחמימות 100.4 גרם 100.4 גרם
שומן 59.3 גרם 59.3 גרם
נתרן 1599.5 מ״ג 1599.5 מ״ג
חלבון 10.8 גרם 10.8 גרם
סיבים תזונתיים 16.5 גרם 16.5 גרם
שומן רווי 16.0 גרם 16.0 גרם
כולסטרול 43.0 מ״ג 43.0 מ״ג
סידן 251.7 מ״ג 251.7 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
אשלגן 1458.5 מ״ג 1458.5 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody