חג שבועות רקע

טארט טאטן בצל מקורמל, בלסמי וגבינת עיזים של אהרוני

מתכון משגע של אהרוני של טארט טאטן בצל עם זיגוג בלסמי וגבינת עיזים. מכינים בקלי קלות עם בצק עלים מוכן מראש ונהנים ממאפה יפהפה
מתכון משגע של אהרוני של טארט טאטן בצל עם זיגוג בלסמי וגבינת עיזים. מכינים בקלי קלות עם בצק עלים מוכן מראש ונהנים ממאפה יפהפה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 2.5]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.3 קק״ל 905.3 קק״ל
    פחמימות 117.0 גרם 117.0 גרם
    שומן 47.3 גרם 47.3 גרם
    נתרן 1602.1 מ״ג 1602.1 מ״ג
    חלבון 10.5 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 43.0 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 266.2 מ״ג 266.2 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1551.7 מ״ג 1551.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.3 קק״ל 905.3 קק״ל
    פחמימות 117.0 גרם 117.0 גרם
    שומן 47.3 גרם 47.3 גרם
    נתרן 1602.1 מ״ג 1602.1 מ״ג
    חלבון 10.5 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 43.0 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 266.2 מ״ג 266.2 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1551.7 מ״ג 1551.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. בתבנית שמים את שמן הזית, החומץ הבלסמי, החמאה, המלח, הסוכר החום, הפלפל השחור והטימין.
  3. חוצים את הבצלים לרוחבם ומסדרים אותם כשצידם החתוך כלפי מטה בתבנית.
  4. משטחים את בצק העלים על משטח עבודה מקומח ומרדדים מעט. חותכים עיגול גדול במעט מגודל התבנית, דוקרים במזלג ומכסים איתו את הבצלים שבתבנית. את שולי הבצק דוחפים בעזרת האצבעות בין שולי התבנית לבצלים.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות.
  6. כשהמאפה התקרר מעט, הופכים אותו בזהירות לצלחת הגשה.
  7. פורסים פרוסות דקות מגבינת העיזים ומעטרים את פני המאפה. מפזרים מעט עלי טימין.
  8. מחזירים את המאפה לצלייה בתנור במצב גריל ל-5 דקות.
    טארט טאטן בצל סגול 56
    טארט טאטן בצל סגול

     

    לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט טאטן בצל מקורמל, בלסמי וגבינת עיזים של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    הראל

    מתכון ממש טעים אני ילד ואני עושה אותו כל שישי ויוצא טעים כל הזמן

    Avatar
    נוי צורי

    האם ניתן להכין את אותו המתכון עם אותם הכמויות בתבנית מלבנית?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, בתבנית מלבנית בינונית.

    Avatar
    Hedda Garfinkel

    הבצלים לא מתרככים בחצי שעה וגם לא ב40 דקות. לדעתי צריך כן לרכך אותם במחבת חוסך הרבה זמן אפייה וכן פחות נוזל שהופך את הבצק הטעים לרך ולא קריספי. המתכון עצמו נפלא וטעים מאד אחרי הרבה זמן אפייה למעלה משעה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות