קיש בצל מרשים וממכר עם גבינת קשקבל ומנצ’גו

לא עוד קיש בצל משעמם - קבלו מתכון מושלם להכנת קיש בצל מעלף עם גבינות מיוחדות, טימין, דבש וחומץ בלסמי מצומצם!
לא עוד קיש בצל משעמם - קבלו מתכון מושלם להכנת קיש בצל מעלף עם גבינות מיוחדות, טימין, דבש וחומץ בלסמי מצומצם!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-42 דק׳
  • קלוריות
    4477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4477.1 קק״ל 4477.1 קק״ל
    פחמימות 358.9 גרם 358.9 גרם
    שומן 286.5 גרם 286.5 גרם
    נתרן 4823.7 מ״ג 4823.7 מ״ג
    חלבון 114.3 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.8 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 142.2 גרם 142.2 גרם
    כולסטרול 922.6 מ״ג 922.6 מ״ג
    סידן 1904.3 מ״ג 1904.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1940.6 מ״ג 1940.6 מ״ג
    אבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-42 דק׳
  • קלוריות
    4477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4477.1 קק״ל 4477.1 קק״ל
    פחמימות 358.9 גרם 358.9 גרם
    שומן 286.5 גרם 286.5 גרם
    נתרן 4823.7 מ״ג 4823.7 מ״ג
    חלבון 114.3 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.8 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 142.2 גרם 142.2 גרם
    כולסטרול 922.6 מ״ג 922.6 מ״ג
    סידן 1904.3 מ״ג 1904.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1940.6 מ״ג 1940.6 מ״ג
    אבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור

קיש זו מאבפה נהדר ואהוב בישראל שמכינים בתור ארוחה שלמה שצריך לתגבר אולי בסלט ירקות שמגישים ליד. קבלו מתכון מנצח של קיש בצל מתקתק עם תוספת גבינות מעולות שמכינים על תחתית בצק עלים מוכן במקום בצק פריך – זה גם מקצר את זמן העבודה וגם מייצר פריכות רב שכבתית.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


קיש בצל


אופן הכנה

  1. חוצים את הבצלים ופורסים לרצועות דקות.
  2. מחממים את שמן הזית יד מרדכי במחבת גדולה ומטגנים את הבצל על להבה בינונית תוך כדי ערבוב לגוון ענברי. מוסיפים את הטימין, המלח, הפלפל והמוסקט ומערבבים. מצננים מעט, מוסיפים את הגבינות ומערבבים.
  3. טורפים בקערה נפרדת את הדבש, השמנת והביצים.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. מניחים את הבצק בתבנית עגולה ומסדרים מעליו את תערובת הבצל. יוצקים מעל את תערובת השמנת והביצים ואופים 15 דקות. מנמיכים את החום ל-170 מעלות וממשיכים לאפות 20 דקות נוספות עד שהפשטידה משחימה יפה.
  6. מבשלים בסיר קטן את החומץ הבלסמי והסוכר לצמצום חלקי.
  7. מגישים את הפשטידה עם מעט בלסמי מצומצם מעל ועלי ארוגולה בצד.
קיש בצל2
קיש בצל וגבינות. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש בצל3

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות